Actualitat del viatjer, Ciutats, Consells per a viatjar, General

Coneix la targeta “Toulouse en llibertad”

By , on 13 de setembre de 2008

No hi ha dubte que la llibertat serà la teva màxima principal durant tot el temps que duri la teva estada a Toulouse. Qui no pot sentir-se lliure admirant la increïble bellesa de l’anomenada Ciutat Rosa des d’algun dels seus racons màgics? Pot ser que et soni el tòpic però encara no hem trobat a ningú que hagi tornat d’aquesta ciutat francesa sense confessar-se enamorat d’ella.

Toulouse té molt a mostrar-te: places, fonts, esglésies, exposicions, jardins, zoos, aquaris, monuments, restaurants… De dia o de nit trobaràs centenars d’opcions a realitzar. Per a que només hagis de preocupar-te de gaudir i no de com ompliràs la teva butxaca a la tornada, a Viatjar.cat hem pensat en proposar-te una eina que t’encantarà: la tarjeta Toulouse en llibertat. Segueix llegint per a descobrir tot el que pot fer per tu. Sigues el visitant amb més descomptes de la ciuta!

[ad]

Només amb la realització d’un senzill primer pas en convertiràs en un viatger amb privilegis. Si vols fer-te amb aquesta targeta dirigeix-te a l’Oficina de Turisme de la ciutat.

Allà trobaràs dos modalitats de targeta: una que inclou descomptes en allotjaments en el cas que t’allotgis en algun hotel de la ciutat i una altra que no inclou aquest tipus d’ofertes pensada per a visitants que vagin a allotjar-se en una casa privada o persones que visquin allà.
Que pot oferir-te ‘Toulouse en lliberat’? Doncs 180 tipus de descomptes diferents en museus, hotels, serveis, restaurants, oci, centres comercials… La targeta té una durada d’un any. Perquè estem segurs que Toulouse et farà repetir.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Coneix la targeta “Toulouse en llibertad””

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio