Consells per a viatjar, General

Consells pràctics per a un viatge amb salut

By , on 6 de agost de 2008

L’emoció per preparar un viatge que portàvem temps esperant ens fa, sovint, olvidar-nos de temes tan importants com la salut. Sempre que viatgem hem d’esforçar-nos per informar-nos el màxim possible sobre els temes relatius a la situació del país de destí.

És ideal, abans dels viatges, consultar tots els nostres dubtes amb un metge especialista que pugui informar-nos adequadament de les mesures que hem de prendre. Per a començar és vital procedir correctament a la vacunació, en el cas que anem a un país que ho requereixi. Haurem de fer-ho com a mínim sis setmanes abans d’iniciar el nostre viatge.

Si patim alguna malaltia haurem d’explicar al nostre metge la situació solicitant-li medicina suficient pel viatge. Sempre és pitjor millor portar-la amb nosaltres que no pas buscar-la en un país desconegut en el qual poden sorgir-nos multitud de problemes.

[ad]

Un cop estem al país de destí haurem de tenir cura de l’alimentació. No es tracta ni molt menys d’obsessionar-se i analitzar tot el que mengem. Simplement es tracta de seguir alguns consells previs com menjar aliments ben cuinats, evitar el lactis no pasteurizats i el marisc cru o sense cuinar. Peleu vosaltres mateixos la fruita, bebeu aigua o gasosa en ampolla o utilitzeu aigua en ampolla per a rentar-vos els dents.

Una cosa bàsica que molts cops s’oblida és portar una farmaciola de primers auxilis amb els productes bàsics. En el cas d’acudir a una zona que ho requereixi no oblidi incloure en ell una bona quantitat de repelents antiinsectes.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Consells pràctics per a un viatge amb salut”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio