Ciutats, General, Imatges del món, Turisme i art

Parc Güell: art a dalt de Barcelona

By , on 1 de setembre de 2008

Què serien les grans ciutats sense parcs? Les zones verds emergeixen enmig del soroll i el caos urbà com un agradable respir per aquells ciutadans que busquen una mica de tranquil·litat. Els parcs són també, sovint, punts de destí turístic habitual. El món està ple de ciutats que compten amb parcs d’un atractiu extraordinari: autèntiques ciutats jardí. Espanya és superada en aquest aspecte per moltes ciutats europees però pot presumir, no obstant, d’algunes meravelles úniques com el Parc Güell de Barcelona. Natura i art amb una signatura molt especial: Antoni Gaudí.

Construït a principis de la dècada dels 90 i inaugurat com a parc públic al 1926, el Parc Güell té l’encant d’un espai creat per a somiar. En endinsar-nos en ell sembla que estem a punt d’accedir a una visió de conte on els bancs tenen forma de serp, els arbres s’extenen majestuosos com a gegants de pedra, els animals es presenten com exòtics mosaics multicolor i les vistes són tan perfectes que semblen pintades per una mà mestre.

[ad]

La bellesa d’aquestes vistes és fruit de la seva ubicació: la Barcelona més elevada. El parc es troba a una muntanya, no molt lluny del Tibidabo, per la qual cosa haurem de fer un recorregut d’uns vint minuts a peu fins arribar al nostre destí. Un cop allà una gran escalinata decorada per rierols d’aigua i amb una enigmàtica escultura en forma de drac multicolor ens donarà la benvinguda. A partir d’aquí l’aventura serà tal i com les vostres passes decideixin.

Imprescindible anar a la Sala de les Cent Columnes: un espai irrepetible en el qual 84 enormes columnes es remouen entre el terra i el sostre. Un altre clàssic de la visita és la casa de Gaudí convertida en un museu que t’apassionarà. Hi ha mil·lers de racons màgics que descobrir en aquest lloc. Barcelona segueix sorprenent-te.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Parc Güell: art a dalt de Barcelona”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio