Consells per a viatjar, General, Guies per a viatjar

Històries mundials a través de les begudes

By , on 1 de setembre de 2007
Begudes

És cert que no hi ha necessitat de viatjar per tenir la possibilitat de conèixer sabors típics d’una determinada regió del món: avui dia, s’han extés moltes propostes gastronòmiques al llarg del món, tot i que res no pot comparar-se amb un menjar o una beguda disfrutada al seu lloc d’origen. Per això, aquesta vegada us proposem fer un repàs per algunes begudes representatives de determinats païssos, perquè al beure’ls, sapigueu quina història s’amaga darrera de cadascuna d’elles.

Has sentit parlar d’Amarula, el licor dolç i cremós conegut com “l’esperit d’Àfrica”? El seu origen es remunta a 1989 i deu el seu nom a un arbre que creix a les sabanes africanes, del que cau el fruit utilitzat per aquest temptador producte alcohòlic… i afrodisíac.

Ara traslladem els nostres sentits al Japó, on l’arrós no solament representa el típic menjar nipó sinò que també forma part del Sake, beguda fabricada a partir de la fermentació dels grans d’arrós, que pot prendre’s fred o calent, i poseeix un sabor semblant al del vi.

Fanàtic del Baileys? Potser no saps que aquesta marca fa referència al Irish Cream, una especialitat irlandesa que conjuga el licor del whisky i la crema amb traces de xocolata i vainilla. I si parlem de whisky, no podem deixar de banda a Escòcia, on existeixen al voltant de 80 destil·leries que aporten sabors ben diferents.

Podria ser interminable la descripició de totes les begudes alcohòliques existents, més encara si es tenen en compte les infinites combinacions que poden realitzar-se amb els diferents sabors. Per això, abans de donar per finalitzat aquest resum, farem referència als altres grans responsables dels estats d’ebrietat que s’experimenten a tot el món: el potent vodka rús, el popular gin anglés, el multifacètic ron cubà i els temptadors tequiles mexicans.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Històries mundials a través de les begudes”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio