General

Iguazú: les catarates més increïbles

By , on 21 de juny de 2008

Un autèntic santuari natural. No hi ha una altra forma de definir el Parc Nacional Iguazú a Argentina. Més de 67.000 hectàrees que et conviden a viure una experiència única. De fet, aquest parc és considerat Patrimoni Natural de la Humanitat des de 1984.

I quan sembla impossible trobar quelcom més bonic, una meravella supera a una alta. En un entorn de gran diversitat biològica i en ple cor de la selva subtropical emergeixen com si d’un somni es tractés les catarates de l’Iguazú. Tots els viatgers que han provat aquesta experiència no dubten en qualificar-la com una de les millors de la seva vida. T’ho penses perdre?

Aquestes catarates són, sense cap dubte, una de les meravelles del món. I a diferència de les meravelles arquitectòniques, en aquesta l’ésser humà no ha tingut res a veure. Realment, quan les visites sembla que l’espectacularitat provingui d’una mà divina. Poques vegades els teus ulls contemplaran una bellesa tan perfecte.

Les catarates d’Iguazú es van originar fa més de doscents mil anys en un lloc conegut actualment com el ‘Hito de las Tres Fronteras’, on conflueixen el riu Iguazú i el Paraná. Va ser un accident geològic el que, com si d’un fenomen es tractés, va convertir el delta del riu Iguazú en una abrupte catarata de 80 metres. Aquesta primera va evolucionar donant lloc a dos grans arcs de 2700 metres d’extensió.

Des de la primera catarata fins a l’anomenada Garganta del Diablo podem trobar prop de 260 salts. I per si el fet viatjar amb tota aquesta magnitud d’aigua sobre els nostres caps ens sembla poc, la lluc solar fa de les seves tot formant desenes d’arcs de San Martí al nostre pas. Si estàs pensant en fer un viatge especial i encara no t’has decidit, en recomanem viure l’experiència de viatjar-hi. No ho oblidaràs fàcilment.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Iguazú: les catarates més increïbles”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio