Actualitat del viatjer, General

Intercanvi de pis: vacances molt econòmiques

By , on 10 de novembre de 2006

Edifici

Fotografia: Oscar del Río

Encara no s’ha extés molt la seva pràctica, però cada cop més gent aposta per intercanviar el seu piso amb altra persona durant les seves vacances. La idea és ben simple. Vol viatjar a algun lloc del món però no té diners suficients o vol estalviar?
La solució perfecta és al seu abast. Una altra persona en la seva situació que vol viatjar a la seva ciutat li ofereix la posibilitat d’intercanviar el seu pis amb ella, i així s’estalviarà les despeses d’allotjament, que no és poc.

Malgrat que sembli molt recent, la realitat és que l’intercanvi de pisos es va iniciar fa 50 anys, tot i que no ha sigut fins l’actualitat, on el cost de vida ha augmentat considerablement des de l’arribada de l’euro, quan els viatjers s’han decidit a sumar-se a la iniciativa definitivament.

Fotografía: Santa Rosa

Pis santarosa

Existeixen agències especialitzades en aquest tipus d’operacions, amb la qual cosa no haurà de sofrir per res. No només pot cambiar el pis amb algú del seu país, hi ha agències amb cobertura per a tots els continents.

En l’operació, prèviament, podrà veure primer imatges de la casa, conèixer la distribució, habitacions, així com a les persones que ocuparan el seu pis, la seva profesió, si són parella, si portaran els seus fills, etc. Tot en detall per tal que tingui confiança en el que fa.

No es penedirà. Les despeses d’allotjament es reduiràn gairebé al 100%, amb la qual cosa el seu viatje es reduirà al transport i el menjar en el lloc de destí. Agències com intercambiocasas.com o intervacacionesclub.com els donaràn una idea de les possibilitats de l’intercanvi de pis, cases o apartaments.

Comment | Trackbacks Closed.

2 Comments en “Intercanvi de pis: vacances molt econòmiques”

1

T’agrairia que m’enviessis una descripció més completa del pis ja que hi estic molt interessada (carrer, serveis i botigues properes, el pis per dintre….
Salutacions

2

Busco una casa prop del mar, a la Costa Brava, per passar aquest agost, per intercanviar-la per una casa preciosa a la muntanya.
És una casa gran, ben equipada i situada en un poble petit del Pre-Pirineu (Berguedà) dins del Parc Natural Cadí Moixeró i amb vistes al Pedraforca.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio