Escapa't!, General, Illes i costa, viatges

Itineraris interessants a Eivissa

By , on 1 de abril de 2008

<div align=”center”ibiza.jpg
Foto: Andy and Tony a Flickr

Sense cap dubte, quan un viatja a Eivissa ha de fer nit a la capital per a gaudir del seu ambient nocturn. Però això no treu la idea de fer escapades de dia per a descobrir altres racons de l’illa mediterrània. Eovissa és un racó per a la festa però també per al descans. És el lloc del bon ambient i del refugi espiritual.

Un dels pobles que es poden visitar en un dia és Sant Antoni de Portmany, a l’oest de l’illa. Hi ha autobusos que surten cada 15 minuts des de Ciutat d’Eivissa i té un preu inferior als dos euros. No desaprofitis aquesta oportunitat.

Què fer a Sant Antoni de Portmany? Un dels recorreguts que ens recomanen els autòctons és el camí del passeig, que va des del casc urbà fins a la platja de Pouet. En aquest passeig, tranquil i agradable, sobretot apte per a famílies amb nens, es descobreix sa Punta des Molí, un auditori a l’aire lliure on es duen a terme activitats culturals.

Per a descobrir la natura de la zona no us perdeu les Rutes del Falcó. Són cinc itineraris en total que ens permeten conèixer els voltants i veure un paisatge digne de fotografia, així que prepareu les vostres càmeres. La ruta de Sant Antoni a Sa Talaia són dos kilòmetres per un terreny fàcil i potser l’edifici més turístic és una capella dels anys 40.

Anant cap a Sant antoni, a Cala Gració, es pot visitar la capella subterránia de Santa Agnés, considerada una de les primeres construïdes a l’illa. La tercera ruta, de 10km., conclou al mirador de Cap Bernadet. Impressionant. L’itinerari cap a Cala Salada ens porta per zones boscoses. U l’última, més apte per a ciclistes, ens descobreix el patrimoni natural i acaba a santa Agnés. La bona oferta d’hotels a Eïvissa, amb tot tipus de preus, fa interessant qualsevol escapada a l’illa.

Sant Antoni también es conocido por su famoso Cafè del Mar, donde el turista puede disfrutar de buena música y de maravillosas puestas de sol.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Itineraris interessants a Eivissa”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio