Consells per a viatjar, General, Illes i costa, Turisme i menjar

La màgia del rom cubà

By , on 31 de juliol de 2008

A Cuba no hi ha tertúlia, ni ball, ni festa, ni instants de relax si el ron no està com a testimoni. Porta dècades essen protagonista de tot moment especial que hi hagi. En la seva justa mesura és un dels grans plaers de la vida a l’illa.

Més que una simple beguda és una de les peces principals d’aquest trencaclosques de sensacions que forma l’estil de vida cubà. Després d’haver parlat de tantes begudes i costums gastronòmiques del món, ¿com ens oblidarem del seu deliciós rom? Desafortunadament no podem convidar-te a una copa virtual però, com a mínim, et posem en situació per a quan estiguis allà.

[ad]

Hi ha molts roms en el món, tanmateix, el cubà és considerat per molts com el rom per antonomasia. Un sabor caribeny que pocs deixen sense provar quan visiten l’illa. El secreta està potser a totes les característiques que l’envolten: una mimada elaboració, un clima molt adequat i una matèria prima única. Sembla, a jutjar per l’èxit, que el rom cubà s’encomana a més durant la seva elaboració del seu caràcter isleny, alegre i màgic, d’aquells qui ho elaboren.

Tan popular ha arribat a fer-se aquesta beguda que la llista de marques encarregades de la seva elaboració és increíblement gran. La marca estrella és Havana Club, que produeix 30 milions de litres a l’any.

En aquest enllaç pots seguir endinsant-te a l’univers d’aquesta beguda, mundialment coneguda, accedint a informació sobre la seva història, els diferents tipus de rom o curiositat molt interessants.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La màgia del rom cubà”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio