Ciutats, General, Turisme i art, viatges

Les Rambles, dos kilòmetres plens de màgia

By , on 26 de març de 2008

Sense cap dubte, aquell qui va a Barcelona i no visita les Rambles és com aquell qui viatja a París i no ve la Torre Eiffel o es desplaça a Pisa i no fa la típica foto sostenent la torre inclinada. Un podria passar hores i hores a Les Rambles observant, senzillament, sense fer més. Acompanyeu-nos en el nostre recorregut pel carrer barceloní en un dels passeigs més recordats si t’allotjes a Barcelona.

Les Rambles uneixen la Plaça Catalunya amb el monument de Cristòfol Colom. Són uns dos kiòmetres de distància en els quals es pot veure de tot. És una zona turística, per tant, a banda i banda, hi ha desenes de botigues de roba, restaurants, bars i altres comerços.

Només comencem a caminar ens trobem amb una font a la nostra dreta. Poc remarcable, a simple vista, però es tracta de Canaletas, la font on es reuneixen tots els seguidors del Barça per a celebrar les victòries del club. A més, la llegenda diu que qui veu del seu aigua tornarà a Barcelona algun dia.

En aquest tram de Les Rambles es troben tots els kioscs i les botigues on es venen animals i també els netejadors de sabates. Continuem i trobem les primeres botigues de flors, de tots els tamanys i colors, i per a tots els gustos. A mà esquerra, en una de les voreres laterals, està el Museu de la Eròtica, amb més de 800 peces que el converteixen en un centre didàctic sobre la matèria.

Durant tot el nostre passeig trobarem estàtues humanes i altres artistes, que es guanyen la vida gràcies als turistes. Són tot un espectacle. El passeig continua i a mà dreta es troba la Boqueria, un dels mercats emblemàtics de la ciutat. Val la pena entrar-hi, fa goig veure la disposició dels aliments. A pocs metres és el Gran Teatre del Liceu. L’arquitectura actual no és massa atractiva i és el resultat de la reconstrucció de l’edifici després de patir un greu incenci.

A l’esquerra es pot accedir a la Plaça Reial, lloc on abunden els restaurants i les palmeres -Jarabe de Palo li va dedicar una cançó-. Aquest tram de les Rambles es caracteritza per la quantitat d’artistes que hi ha, sobretot caricaturistes. Arribem per fi al final del trajecte, l’estàtua de Colom amb vistes al port i el moll de la fusta. Després del recorregut virtual, ara us toca a vosaltres visitar un dels carrers més emblemàtics de Barcelona i Catalunya.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Les Rambles, dos kilòmetres plens de màgia”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio