General

Mallorca, Eivissa i Maó, les destinacions d’estiu preferides dels espanyols

Les ciutats amb sol i plata són les més buscades
By , on 18 de juliol de 2016

Es vedra island of Ibiza  Cala d Hort in Balearic islands

Mallorca, Eivissa i Maó es consoliden com els principals reclams turístics estiuencs per als viatgers espanyols, seguits de grans capitals internacionals com Londres o Barcelona, destinacions predilectes de la resta d’europeus. Segons l’estudi ‘Les tendències de les vacances 2016′ elaborat per l’agència de viatges ‘online’ eDreams, les destinacions nacionals de platja o els grans centres turístics són els preferits d’aquesta temporada estiuenca.

Els viatgers espanyols associen la paraula vacances d’estiu a destinacions sol i platja i, per això, entre les seves deu destinacions principals destaquen Palma de Mallorca, Eivissa i Maó com els favorits. El rànquing continua amb altres llocs populars durant la resta de l’any, grans capitals europees com les ciutats de Londres, Barcelona, París, Madrid i Roma. Tenerife i Gran Canària romanen en el Top 10, ocupant l’octava i la desena posició en aquesta llista de preferències per anar de vacances.

D’altra banda, en el cas de la resta de turistes europeus, encara que aquests cada vegada visiten més les platges espanyoles segueixen mantenint en les primeres posicions del rànquing les principals destinacions culturals. Així, en el Top 10 de les destinacions favorites es troben Barcelona, Londres, París, Roma, Madrid, Lisboa i Dublín.

No obstant això, Palma de Mallorca ocupa la tercera posició en la llista de destinacions preferides pels viatgers europeus, seguida d’Eivissa, la qual cosa reflecteix que l’opció de sol i platja també agrada a la resta de viatgers d’Europa. En aquest sentit, Màlaga roman en el rànquing ocupant la novena posició; una destinació en la que podem trobar tant cultura com possibilitats de gaudir del bon temps al costat del mar.

Setembre, un més cada cop més turístic

Cada vegada són més els turistes que decideixen organitzar les seves vacances a l’últim moment i trien el mes de setembre per fer la seva escapada llarga de l’any. Aquest mes encara és calorós, encara que en menor mesura, i hi ha menys aglomeracions, la qual cosa permet escollir destinacions populars a preus més assequibles.

Les destinacions preferides dels espanyols amb prou feines canvien dels mesos d’estiu a setembre. Així, quant a destinacions nacionals, els viatgers segueixen triant les Illes Balears i les Illes Canàries com a lloc favorit de vacances, seguit de les ciutats de Barcelona i Madrid. Grans metròpolis com Londres, París i Roma segueixen atraient a un gran nombre de turistes en aquest mes de l’any, i més enllà de les fronteres europees la ciutat de Nova York es confirma com la destinació internacional més sol•licitada.

Imatge: © perszing1982

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Mallorca, Eivissa i Maó, les destinacions d’estiu preferides dels espanyols”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio