Actualitat del viatjer, Destacats, General, Turisme solidari, viatges

Salvem Montserrat de l’especulació urbanística

By , on 30 de agost de 2007

La marea de l’especulació urbanística ja ha arribat a la muntanya de Montserrat, símbol de la naturalesa i la cultura del nostre país.

montserrat.jpg

A Collbató, als peus de la muntanya, l’Ajuntament ha aprovat la requalificació de 21 hectàrees de sòl agrícola per construir-hi un gran polígon amb més de 140 naus industrials que podran acollir activitats altament contaminants. Tot això, en uns terrenys que limiten amb el parc natural de Montserrat i la zona d’especial protecció de les aus (ZEPA) Roques Blanques-Montserrat-Llobregat de la Xarxa Natura 2000. Tot per satisfer la voracitat financera dels empresaris ‘amics del Partit’.

A Collbató, poble de 3.500 habitants, ja s’han recollit més de 1.200 al·legacions contra el projecte de zona industrial. Diverses entitats han posat en marxa la recollida electrònica de signatures per mostrar el nostre desacord amb una especulació que atempta contra un patrimoni que és de tots.

Si t’estimes Montserrat, si creus que el futur no és destruir el territori, signa en aquest enllaç.

Signar aquí

Foto: Mauricio Pellegrinetti

Comment | Trackbacks Closed.

3 Comments en “Salvem Montserrat de l’especulació urbanística”

1

Això, de la plataforma salvem montserrat es una estafa, amb la col.laboració dels que escriuen sense tenir ni idea, tot es una manipulació de tres personatges que no van encaixar bé la derrota electoral

algú s’ha plantejat perque de un poble de 3800 habitants només els recolzen unes 40 persones? o perque apenes hi han signatures en la plataforma de la gent de Collbató, però en canvi podem llegir signants com la carmen de mairena la madonna o el mateix elvis presley?

perque no computen les signatures davant d’un notari? donçs perque el 80 % són falses

Sóc ecologista i de Collbató i per res em sento representat per aquesta plataforma com la majoria de Collbatonins
la veritat es que donen llàstima, però més llàstima donen aquets qui escriuen sense saber del que parlen ni contrarestar cap informació tacant cada dia el nostre poble.

2

Joan, ets lliure de pensar el que vulguis, però el cert és que Salvem Montserrat té al darrere més de 1.000 entitats, 75.000 firmes i 1.200 al·legacions de veïns de Collbató. Totes falses? L’amenaça del polígon industrial és un fet que han corroborat els Serveis Tècnics de l’Ajuntament, el Consell Municipal de Medi Ambient, el Centre d’Estudis del Baix Llobregat, la Generalitat i els mateixos veïns. T’agradi o no, el perill és molt real. I tot per satisfer la voracitat dels especuladors urbanístics.

3

En qualsevol dels casos, podem afirmar que la font d’on ens arriba la informació és fiable, no escribim sense saber d’on prové.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio