Actualitat del viatjer, Ciutats, Consells per a viatjar, General

Taste of Chicago: tasta la ciutat

By , on 16 de setembre de 2008

Chicago és una ciutat de magnituds. Caracteritzada per la seva gran diversitat cultural, museística, hotelera i d’oci es converteix en un destí turístic amb possibilitats de diversió quasi infinites. La gastronomia no es queda enrere en quant a varietats. Prova d’això és l’anomenat Taste of Chicago, un event que es celebra cada any en el centre de la ciutat coincidint amb l’arribada de l’estiu.

Amb el menjar com a referent principal, el festival és una bona oportunitat per a reunir més de 30 milions de persones entorn a un ambient immillorable de focs artificials, espectacles musicals i demostracions de cuina en directe. Fins i tot els més petits gaudiran durant hores a l’àrea d’entreteniment construït per a l’ocasió.

[ad]

Per a anar-hi el principal requisit és tenir l’estómac vuit. Si no, et perdràs l’ànima del festival: tastar els deliciosos plats tradicionals que es cuinen per a l’ocasió de mà de cuiners d’increïble qualitat. Podràs provar a més un altre tipus de plats de caràcter ètnic i exòtic. La majoria de restaurants de la ciutat posen durant aquests dies tota la seva força per a que els visitants tornin a casa amb la sensació d’haver viscut una experiència única tastant sabors desconeguts fins aleshores per ells.

L’ambient festiu es veu incrementat pel fet de ser un festival que es celebra els dies previs al Dia de la Independència, un esdeveniment celebrat amb autèntic fervor pels ciutadans.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Taste of Chicago: tasta la ciutat”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio