General

Un creuer és un viatge perfecte per a tota la familia

El món de fantasia de Dreamworks ofereix una gran diversió per a la canalla
By , on 26 de juliol de 2011

No fa gaire temps, els viatges familiars es limitaven a la possibilitat de llogar un apartament de costa o de muntanya per tal de tenir un espai on els nens poguessin jugar i divertir-se. Ara les possibilitats s’han multiplicat fins gairebé l’infinit i només el pressupost o el temps són les veritables limitacions d’aquestes vacances. Un exemple d’aquesta nova realitat la tenim als creuers especials de famílies, on tots els membres tindran atractius suficients com per tornar a repetir l’experiència el més aviat possible.

Una maca imatge de la ciutat de Florència

De les diferents opcions n’hi ha una que crec que serà del tot encertada: el creuer Mediterrani insòlit a bord del vaixell més gran de tot el Mediterrani, el luxós Liberty of the Seas. El recorregut és d’allò més interessant: amb sortida i desembarcament al port de Barcelona, es visitarà la Provança, Niça, Florència, Civitavecchia i Nàpols. No em negareu que no hi ha una sèrie de punts de visita que mereixen una especial atenció. Personalment, em quedaria amb la meravellosa Florència, ciutat d’art per excel·lència.

I els petits? Doncs la canalla tindrà el privilegi de comptar amb la especial animació dels divertits personatges sorgits de la imaginació dels genis de Dreamworks: dinars amb personatges com el propi Shrek o el gat amb botes, n’hi haurà desfilada d’aquests divertits ídols infantils, cinema en 3 dimensions, fotografies amb els personatges i un seguit d’activitats on els nens es sentiran que estan vivint una experiència única.

Però no seria just parlar només de les excel·lències del luxós Liberty of the Seas des del punt de vista infantil. Estem parlant d’una embarcació de primer nivell on es pot realitzar qualsevol activitat que estiguis pensant gràcies al seu complet conjunt de serveis. Com per exemple, pujar a sobre d’una onada de 50 metres gràcies al simulador Flowrider; o fer exercici en el seu complert gimnàs, que fins ofereix un ring de boxa; o remullar-se als dos gegantescos jacuzzis del solàrium, etc… En definitiva, es tracta d’un creuer on està prohibit avorrir-se.

No puc deixar de parlar de la ciutat de Florència, com ja he dit el principal destí del creuer. Es tracta de capital de la Toscana, i el seu centre històric, econòmic i, sobre tot, artístic. El seu centre històric està reconegut com Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des de l’any 1982 i és una delícia caminar pels carrers de pedra i entre muralles medievals, que ara protegeixen els seus grans tresors artístics.

Fotografia: echiner1

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Un creuer és un viatge perfecte per a tota la familia”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio