Guies per a viatjar

Tourist Eye, la guia de viatges més completa

Pots trobar-la a la web o en una aplicació per iPhone i Android
By , on 17 de novembre de 2011

Gràcies als avenços produïts de fa uns anys els mòbils s’han convertit en petits ordinadors portàtils amb els que podem treballar i gaudir des de qualsevol racó del món. Podem descarregar-nos documents, saber quina és la nostra ubicació exacta, connectar-nos a internet o enviar missatges gratuïts als nostres contactes sense cap tipus d’esforç, només cal tenir l’aplicació adequada i a volar! Des de l’inici d’aquest tipus de tecnologia es veia clar que el camp dels viatges no es quedaria al marge del nou suport electrònic i ja són moltes, per exemple, les guies de viatges que han adaptat el seu format. De la mateixa forma que hi ha hagut adaptació també hi ha hagut creació i un bon exemple és el que veurem a continuació.

Inspira't, planifica i viatja!

Tourist Eye és una guia de viatges creada per espanyols que podem trobar tant a la web com a una aplicació pel mòbil (iPhone i Android). Es tracta d’una guia personalitzada per cada persona i destí que t’ajudarà a planificar el teu viatge, així com a descobrir els llocs que no et pots perdre i a compartir-los a temps real a través de les xarxes socials. Tourist Eye t’ofereix més de 60000 punts d’interès (hotels, restaurants, monuments…), tot i que aquesta és una xifra que creix dia a dia ja que els seus creadors coneixen la importància d’estar al dia i cada cert temps treuen noves actualitzacions. A més, la guia et permetrà compartir a través de Twitter i Facebook tot allò que estiguis veient, així com rebre recomanacions dels teus amics.

Gràcies al planificador del Tourist Eye podràs organitzar el teu viatge dia a dia i adaptar-lo a les teves preferències i gustos. Tindràs a la teva disposició, i de forma offline, mapes, agenda i recomanacions pel que no t’hauràs de preocupar de la teva connexió a internet. A més, uneix en una sola aplicació el que les guies de viatge t’ofereixen per separat: informació, opció de reservar a l’instant i diari del viatge amb fotos i comentaris. Tu planifica que la guia s’encarrega de la resta!

La guia Tourist Eye es va crear l’any passat i durant el seu primer any de vida uns 30000 usuaris han caigut sota els seus encants. Tot a així, en els últims mesos el creixement està essent exponencial i es situa en un 20% de clients nous cada 30 dies.

Ets un dels usuaris d’aquesta nova guia de viatges? Explica’ns la teva experiència! Sens dubte es tracta d’una forma de viatjar 2.0!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Tourist Eye, la guia de viatges més completa”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio