Guies per a viatjar, Països

Un complement per a viatjar a Mèxic i Cuba

By , on 4 de abril de 2007

Equipo Dorling compta amb guies visuals de diferents països que combinen informació amb multitud d’imatges de gran qualitat. Com a mostra us recomanem les guies visuals deMèxic y Cuba.

mexico.jpg

Amb més de750 imatges a color preses únicament per a la ocasió, aquesta guia visual de Mèxic ofereix un extens recorregut per la cultura mexicana. Dades històriques, cronologia dels esdeveniments més importants, festes folklore, etc,. Todo está al alcance del turista en esta guía. A més a més, els viatjers podran utilitzar l’obra per a preparar les seves rutes, doncs ofereix diferents itineraris, amb plànols inclosos i informació pràctica. La capital mexicana compta, a més, amb una guia de carrers completa.

Amb informació tan completa com l’anterior, Equipo Dorling també presenta la guia visual de Cuba, amb un total de 900 fotografies a color, itineraris, activitats a l’aire lliure, música, santeria, museus i monuments d’interés. Dos guies realment útils per a iniciar el teu viatje a l’altre costat de l’Atlàntic.

Editorial: El País Aguilar
Preu aproximat: 35€ per exemplar.

Més informació de Cuba
Més informació de Mèxic

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Un complement per a viatjar a Mèxic i Cuba”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio