Guies per a viatjar

Una aplicació gratuïta de la Guia Repsol 2011 per IPad

Els millors restaurants, estacions de servei i hotels dins el teu ordenador més personal
By , on 4 de octubre de 2011

La dita “renovar-se o morir” és, per sort o per desgràcia ben certa; en els últims anys hem vist com les empreses i negocis que s’anaven adaptant als nous temps aconseguien un èxit rere l’altre mentre que les menys inclinades a conviure amb els temps que corren quedaven obsoletes i finalment havien d’adaptar-se a contracor o morir.

Una guia de viatge que t'enamorarà

Aquest fet de ben segur que el tenien ben present els encarregats de la Guia Repsol, antiga Guia Campsa, quan van decidir llançar una guia per Ipad a principis d’any. Així, l’edició 2011 de la Guia Repsol es presenta sota el concepte de “multiplataforma de viatge” ja que compta amb una edició impresa (la de tota la vida), una digital, una per IPhone i una altra per IPad; a més d’estar molt present a les xarxes socials.

Per aconseguir la millor selecció d’hotels i restaurants al teu IPad només hauràs d’entrar a la tenda virtual d’Apple, l’Apple Store, i descarregar-te de forma gratuïta l’aplicació. Es tracta d’un sistema que, a més d’oferir-te informació sobre els 2.100 restaurants escollits per la Guia Repsol, així com sobre els més de 2.000 hotels i 3.600 estacions de servei, et permetrà gaudir d’actualitzacions periòdiques. D’aquesta forma estaràs segur de que quan viatges no et perds cap novetat! Cada lloc recomanat per la Guia a través de l’IPad et permetrà consultar una senzilla fitxa on trobaràs la direcció, el telèfon, el correu electrònic, els horaris i els preus. A més, podràs visualitzar els vídeos “De Sol a Sol”.

L’aplicació de la Guia Repsol disposa d’un cercador per proximitat amb un geolocalitzador, de forma que l’IPad localitzarà la teva posició al mapa i et guiarà allà on vulguis anar. Per descarregar-te l’aplicació només has d’entrar a l’Apple Store, buscar “Guia Repsol de Restaurants” i seleccionar l’opció “Instal•lar”. Cal recalcar que a més de la novetat de l’aplicació a l’IPad ja existeix la mateixa aplicació per IPhone, un programa que et permetrà accedir a la Guia dels millors Vins d’Espanya en una versió totalment actualitzada i cercador de bodegues i vins per proximitat. I és que no és fàcil sobreviure dins aquets món tecnològic cada dia més vertiginós; les millores han de ser constants i els emprenedors no poden adormir-se. A favor de la Guia Repsol s’ha de dir que han aconseguit unir la modernitat que aporten les noves tecnologies amb el format típic de la marca; un format que la fa ser qui és.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Una aplicació gratuïta de la Guia Repsol 2011 per IPad”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio