Guies per a viatjar

Viatges Món Obert, l’agència més alternativa

Kènia, Ghana, Islàndia, Groenlàndia... on t’agradaria anar?
By , on 30 de setembre de 2011

És molt possible que la forma en la que un dia, esperem que no molt llunyà, t’agradaria viatjar no segueixi els patrons normals d’un viatge organitzat: bon hotel, mitja pensió, turisme històric i relaxat… és molt possible que el que t’agradaria és conèixer de primera mà les costums, cultura, tradicions o forma de vida de les persones que allà hi viuen, que siguin els propis nadius els que t’expliquessin el perquè d’una estàtua o la història que s’amaga rere un edifici. A més, potser també t’agradaria que l’aventura formés part del pla establert, dormir en tendes, fer excursions per la muntanya, conèixer pobles recòndits… Si és més o menys aquesta la descripció del teu viatge ideal deixa de deixar passar el temps, aprofita’l! Tens una agència de viatges que t’oferirà tot el que necessites per fer el viatge dels teus somnis, tens Viatges Món Obert.

Converteix el somni en realitat!

Es tracta d’una “petita agència independent de viatges alternatius”, com ells es defineixen. No pertanyen a cap grup empresarial i en la major part dels seus viatges treballen directament amb els país de destí, amb corresponsals i sense intermediaris ni els problemes que podrien tenir per utilitzar-los. Viatges Món Obert t’ofereix la seva experiència en viatges alternatius “de veritat i qualitat” perquè aconsegueixis fer, d’una vegada per totes, el viatge somiat.
La seva voluntat passa per contactar, el màxim possible, amb la natura, els pobles, les costums i tradicions que es visiten; per això, la seva fórmula són els grups reduïts, fàcils de moure i allotjar i és que potser en alguna ocasió fins i tot et toca compartir casa amb algun nadiu!

Al seu portal web trobaràs les principals rutes que tenen preparades, tot i així, si tens una idea molt clara del lloc a on vols anar pots parlar amb ells i proposar-los el teu destí; ells ho estudiaran i intentaran crear una ruta que s’adapti al màxim a les teves preferències. Entre les excursions que et tenen preparades hi trobaràs:

  • Kènia, Tanzània i Zanzíbar: un safari en camió que durarà 18 dies en el que podràs descobrir els secrets més ocults de la regió.
  • Benín, Togo i Ghana: La ruta del vudú, perfecta per fer-la durant els mesos d’estiu.
  • Groenlàndia: 17 dies de natura i puresa.
  • Índia: Rajastan, Benares o Pradesh no tindran cap secret per tu.
  • Islàndia: t’atreveixes a estar vuit dies sota un volcà?

Ja ho saps! Contacta amb ells i prepara les maletes, l’aventura t’espera!

Foto: Raphaël Fauveau a fotopedia

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Viatges Món Obert, l’agència més alternativa”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio