Especials, Hotels temàtics

Celebra el 15è aniversari de Port Aventura

Gaudeix d'una jornada en el parc temàtic més veterà de l'Estat
By , on 9 de juliol de 2010

Dragon Khan, l'atracció més mítica del parc

Si confons el Furius Baco amb l’Huracan Condor o si segueixes pensant que el parc temàtic situat entre Vilaseca i Salou encara pertany a Universal, fa massa que no vas a Port Aventura. Nosaltres et convidem avui a fer-ho, tot aprofitant el quinzè aniversari del parc i el reguitzell d’ofertes que plouen. Aquest any, per exemple, s’hi pot accedir durant tota la temporada amb un 15% de descompte sobre les tarifes oficials. També és possible gaudir d’un segon dia gratuït o allotjar-se en els millors hotels per la meitat de preu. Tot i que també és molt recomanable quedar-se en un dels hotels de Salou i alternar la visita al parc temàtic amb les jornades de sol i platja. Sigui quina sigui la nostra tria, aquest estiu no hi ha excusa.

I és que, per descomptat, tampoc ens oblidem de tots aquells que mai hi haveu estat. I és precisament per a tots ells, i també per obrir boca als que fa molt que no hi van, que us descobrim el parc temàtic més veterà (i també més visitat) d’Espanya.

Port Aventura es divideix en cinc àrees temàtiques, i cada una d’elles representa un punt diferent del planeta. Al parc hi accedim per la Mediterrània, on l’atracció més nova  ens dóna la benvinguda. Es tracta del Furius Baco, una muntanya russa única a Europa que passa de o a 135 km/h en menys de cinc segons. Aquest monstre de gruixudes vies blaves s’alça s’obre el llac del que representa ser un poblet típic de costa. Una zona que durant anys va ser l’única exempta d’atraccions i representava l’inici del viatge.

Els 100 metres de l'Hurakan Condor

De la Mediterrània passem, si no ens desviem a l’esquerra, cap a la Polinèsia. Allà, al bell mig d’un ambient selvàtic, podem donar-nos un passeig -i un remull- pel volcà del Tutuki Splash o fer un viatge en el submarí del Sea Odissey, en companyia d’un valent i alegre dofí. Si seguim la nostra ruta, anirem a parar a la Xina, on qualsevol distracció es fa petita davant la majestuositat del Dragon Khan. Aquesta muntanya russa segueix sent, a dia d’avui, l’atracció estrella del parc. De la Xina passarem a Mèxic, on podrem gaudir de la caiguda lliure més vertiginosa del planeta a l’Hurakan Condor o fer un divertit viatge en una mena de “tren de la mina” anomenat El Diablo. Des d’allà podem endinsar-nos en el Far West, on l’Stampida farà de la ruta d’El Diablo un passeig per infants i els Grand Canyon Rapids ens ompliran l’esquena d’aigua.

Però aquells que no embogeixin amb les atraccions, o que vagin amb nens més petits, que no pateixin. El parc ofereix multitud d’espectacles adaptats a cadascuna de les àrees temàtiques. Així, per exemple, a la Xina es pot gaudir de l’impressionant espectacle de bombolles de sabó Bublebou. I al Far West, del Can-Can Forever, un musical al més pur estil de les pel·lícules de  Hollywood. Els més petits també tenen espectacles, com els de  de titelles, a la seva mida. A més, poden saludar i fotografiar-se amb els mítics personatges que es passegen pel parc. També tenen atraccions específiques per a ells. Sense anar més lluny, cada una de grans té la seva versió en miniatura pels més jovenets de la casa.

Així doncs, aquest estiu és el definitiu. Aprofita els descomptes, allotjat al parc o a la vila de Salou i gaudeix de Port Aventura tot celebrant-ne el quinzè aniversari. Reviu o descobreix l’aventura de la teva vida!

Fotos: Linha da Vida per jamp_2_foto y Universal Port Aventura-Hurakan Condor per oseillo a Flickr.com.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Celebra el 15è aniversari de Port Aventura”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio