Hotels temàtics

Duran Hotel & Restaurant, el millor valorat en el ‘Top Rated Hotel 2011′

El servei gratuït de reserves online distingeix cada any als 10 hotels catalans millor valorats pels seus clients
By , on 22 de desembre de 2011

Com cada any el servei gratuït de reserves hoteleres online www.hotel.info ha destacat a 10 dels seus hotels afiliats amb la marca ‘Top Rated Hotel’, una distinció que pretén premiar als hotels catalans millor valorats pels clients, sense tenir en compte el nombre d’estrelles. Aquest any, el guanyador del rànquing ha estat el Duran Hotel & Restaurant a Figueres (Girona), el segon millor valorat l’Hesperia Tower Hotel de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) i el tercer l’Hotel Santos Porta Fira, també a l’Hospitalet de Llobregat.

Aquest emblemàtic hotel ha quedat en la segona posició del rànquing

Els hotels que reben aquesta distinció han de complir una sèrie de requisits per aconseguir-la i és que en aquest rànquing la importància no rau en el nombre d’estrelles que es tinguin. Així, tots han de comptar com a mínim amb 20 valoracions de clients, de forma que es pugui aconseguir una nota representativa. Entre els 10 millors i com a apunt curiós, la nota no baixa de 8.

El Duran Hotel & Restaurant és un hotel familiar ubicat en ple centre de Figures, a uns 100 metres del Museu Salvador Dalí, una proximitat que comprèn l’única relació que l’establiment té amb l’artista i és que el propi Dalí solia acudir al restaurant de l’hotel per degustar els seus meravellosos plats. Per això, allà mateix s’exhibeixen nombrosos gravats i dibuixos dedicats a l’artista. Art i gastronomia parts iguals!

En el segon lloc del rànquing dels hotels catalans millors valorats trobem un dels típics de l’skyliner de l’Hospitalet i és que, qui no ha vist la seva singular figura des de l’autopista o el tren? L’Hesperia Tower Hotel va ser inaugurat el 2006 i està dissenyat pel famós arquitecte Richard Rogers en col•laboració amb Alonso i Balaguer. El que dóna singularitat a l’estructura és Evo, un espectacular restaurant panoràmic.

La medalla de bronze és per l’Hotel Santos Porta Fira, obra del prestigiós arquitecte japonés Toyo Ito, que atorgà l’edifici d’un aire modern i avantguardista sense igual; té una altura de 110 metres i uns equipaments i situació perfectes per els viatges de negocis. De la mateixa forma que l’Hesperia Tower es troba situat al costat de l’aeroport i compta amb 320 habitacions equipades amb la tecnologia més moderna, un centre de wellness i varies sales de reunions.

Dos hotels de disseny i al nucli dels negocis de Barcelona enfront a un familiar i allunyat de l’enrenou. Dues opcions per dos tipus de clients molt diferents. Quin prefereixes?

Imatge | borkur.net

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Duran Hotel & Restaurant, el millor valorat en el ‘Top Rated Hotel 2011′”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio