Hotels temàtics

El teu casament a Barcelona a l’hotel H10 Marina

Menjar exquisit, tracte immillorable
By , on 18 de juliol de 2011

Avui us faig una recomanació molt personal per a tots aquells que estigueu buscant lloc on celebrar el banquet del vostre casament a Barcelona. I és que el mes passat vaig tenir la sort de casar-me i, a més, d’anar amb tots els convidats a celebrar-ho a l’hotel H10 Marina de Barcelona.

Exterior de l'hotel

Hi ha gent molt escèptica amb fer casaments a hotels, tenen a vegades una fama negativa per la qual es pensa que el menjar és pitjor que als restaurants, per exemple. Tot dependrà de l’hotel dic jo, i aquest és un bon exemple per confirmar que la llegenda no és certa. Després de buscar a masies, restaurants, dins i fora de Barcelona, vam donar a través de la pàgina de Bodaclick amb aquest hotel. Des de la primera visita ens va encantar el tracte rebut i tot el que ens van destacar, com per exemple el menjar.

Amb un preu molt raonable pels temps que corren i comparat amb els altres indrets visitats, H10 Marina ens va oferir un menú exquisit amb un aperitiu abundant i variat i la possiblitat d’escollir entre primers i segons plats de tot tipus. La nostra elecció final va ser una amanida de llagostins per a baixar bé l’aperitiu, que era copiós, i un ‘solomillo’ (rellom) amb foie deliciós.

Una de les coses que també ens van agradar va ser que el menú era un ‘tot inclòs’, només teníem a part la barra lliure. Des del principi saps perfectament quant et gastaràs, cosa que et permet veure si tens pressupost o no. El preu incloïa també el DJ i la música durant tota la festa, el pastís, tots els detalls de les taules, les minutes… Dic això perquè a tots els restaurants has d’anar pagant tot deglossat, incloses les fundes de les cadires, a un tant per persona, per la qual cosa calcular el preu final es fa força complicat.

El saló del banquet és molt ampli, amb tonalitats clares, molt modern i amb una espècie de jardí zen al mig, amb un petit envassament d’aigua, que li dona una sensació molt agradable. A la nit, a més, s’il·lumina donant a l’esplai un toc íntim molt interessant. Si tens un casament amb més de 100 convidats pots fer el ball i l’aperitiu a un espai diferent al dinar o sopar, amb la qual cosa comptes amb un espai molt ampli per a cada moment.

Habitació de l'hotel

L’hotel ens va posar totes les facilitats possibles, vam anar tantes vegades com vam voler a parlar amb ells i resoldre dubtes, no ens van posar cap pega a res i van estar atents a nosaltres i a tots els convidats fins al mínim detall. També el preu incloïa una suite per a la nit del casament, un gran avantatge per la comoditat que suposa. Al matí, l’esmorzar a l’habitació veient les torres Mapfre i el mar de fons va ser increïble. Ja sabeu, si voleu un lloc proper, raonable de preu i adequat a fer el casament que voleu, H10 Marina és la meva recomanació.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El teu casament a Barcelona a l’hotel H10 Marina”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio