Hotels temàtics

Els 5 hotels més estranys del món

Habitacions futuristes, naturals i úniques
By , on 27 de març de 2014

gel

Els hotels han estat tradicionalment el lloc on dormir durant un viatge, un lloc amb l’única pretensió que estigui ben net. No obstant, són cada cop més els hotels d’arreu del món que aposten per donar una experiència única als seus hostes, arribant a convertir-se en alguns casos en l’excusa per a viatjar a aquell país.

1 – Poseidon Undersea Resort (Illes Fiji):

Cansats de contar les tradicionals ovelles per conciliar la son, per què no fer-ho amb peixos? A les habitacions submarines del Poseidon Undersea Resort és possible, ja que les estances d’aquest luxós establiment tenen unes vistes panoràmiques al sota el mar. A més de comptar amb una ambientació submarina, l’hotel està dissenyat per al confort dels hostes, amb mobles de disseny i estades perfectament cuidades per als visitants més exigents. No oblideu reservar amb temps!

2 – Hissi Hotel (Canadà):

Aquest hotel és en realitat un grandiós palau de gel amb habitacions per a hostes. Amb el gel com a únic material de construcció, la temporada per allotjar-se en aquest curiós hotel canadenc és precisament quan fa més fred per raons més que obvies. Les habitacions són àmplies i presumeixen de ser les més fredes del món, per la qual cosa no és una estada recomanable per als viatgers més fredolics. Passejar per les sales de l’hotel de gel exigeix anar ben abrigat però a canvi gaudirem d’una experiència única.

3 – Muntanya Màgica Lodge (Xile):

Abans d’arribar hotel ja queda patent que no és convencional. Amb una forma cònica i camuflat amb la natura que l’envolta, el Muntanya Màgica Lodge té una impressionant cascada que cau per una de les façanes. Totes les habitacions d’aquest impressionant enclavament es troben revestides en fusta i ofereixen impressionants vistes al verdor que embolica aquest icònic hotel de Xile. Una visita obligada per als amants de la naturalesa, especialment als mesos d’estiu.

4 – L’Hotel Cova Gamirasu (Turquia):

Si Luke Skywalker hagués de triar un hotel a la terra, segurament triaria aquest perquè es sentiria com a casa dels seus oncles. Excavades en la roca, aquest hotel cova compta amb un conjunt de set cases antigues dividides en 18 habitacions que van des de cèl•lules monjo, estades simples, fins a una suite de luxe. Alhora, totes les sales compten amb llum natural i les comoditats pròpies d’un hotel de luxe, tot això decorat a l’estil monàstic bizantí.

5 – Capsule Inn (Japó):

Aquest tipus d’hotels japonesos per a turistes estan dissenyats per a estades no gaire llargues i totalment desaconsellat per a aquelles persones que pateixin claustrofòbia. La raresa d’aquest allotjament és la mida de les seves habitacions. Sense armaris o banys privats, les habitacions s’assemblen a càpsules futuristes per a un viatge espacial. Les mides són les justes per a que una única persona es pugui estirar al llit i, com a molt, treballar amb el portàtil i veure la televisió.

Imatge: Allen’s VISION

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els 5 hotels més estranys del món”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio