Hotels temàtics

Els hotels de Els Picapedra, diverteix-te amb els seus personatges!

Hotels temàtics ambientats en la família més famosa de l’Edat de Pedra
By , on 21 de març de 2012

Yabba Dabba Doo!!!!!!! Regala als teus fills una estança d’ensomni a un dels hotels de la cadena Sol Melià ambientats en un dels dibuixos animats més populars de tots els temps, els Picapedra!

Es tracta d’hotels temàtics per nens repartits per les costes de tot Espanya en els que els personatges de Els Picapedra et faran passar unes vacances inoblidables al costat dels teus fills. El Pedro, la Vilma, el Pablo, el Dino… tots s’han donat cita per esmorzar amb tu, fer tallers de cuina i pintura, manualitats i practicar esports. I és que l’edat no importa quan un té ganes de divertir-se i passar-ho bé!

Sol Melià va firmar un acord al 2003 amb la companyia Warner Bros per tal de construir hotel temàtics amb els dibuixos animats de Els Picapedra. Així, tot d’una que els més petits de la casa arriben a l’hotel realitzen el seu propi check-in i reben una sèrie de regals relacionats amb la família de l’Edat de Pedra. Tot perquè es sentin protagonistes! L’hotel ofereix activitats per nens de totes les edats i les classifica en diferents clubs i tallers, així,trobem el Baby Rock Club, per nens de quatre mesos a quatre anys; el Club Bamm-Bamm, per nens de cinc a vuit anys i el Club Cool, per joves de nou a tretze anys.

Es tracta d’una iniciativa que ha resultat tot un èxit i per aquest motiu, avui dia la cadena Sol Melià compta amb deu hotels temàtics repartits per les costes més emblemàtiques d’Espanya. I és que en tots els hotels que et presentem a continuació trobaràs un extra de diversió:

Hotel Sol Antillas Barbados a Magaluf i Hotel Sol Mirlos Tordos a Palmanova (Mallorca), Hotel Sol Falcó a Calan’ Bosch i Hotel Sol Milanos Pingüinos a Son Bou (Menorca), Hotel Sol Lanzarote a Puerto del Carmen (Lanzarote), Hotel Sol Princesa Dácil a Arona (Tenerife), Hotel Sol Pelícanos Ocas a Benidorm (Alacant), Hotel Sol Príncipe i Hotel Sol Timor Apartamentos a Torremolinos (Málaga) i Hotel Sol S’Argamassa a Santa Eulàlia (Eivissa). Quin et queda més aprop?

Com veus s’han acabat les vacances avorrides en les que cada membre de la família va pel seu compte! A partir d’ara i gràcies a Els Picapedra, les vacances en família seran d’allò més divertides!

Has estat a algun d’aquests hotels amb els teus fills? Com va ser l’experiència? Explica’ns-la i dóna’ns alguns consells!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els hotels de Els Picapedra, diverteix-te amb els seus personatges!”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio