Hotels temàtics

Hotel Lope de Vega, més que un hotel

By , on 21 de març de 2007

lope1.jpg Aquell qui va ser una de les grans figures del Segle d’Or espanyol, poeta i dramaturg consagrat, Félix Lope de Vega, compta des de fa poc més d’un lustre en Madrid, la ciutat que el va veure néixer, amb un hotel temàtic que sens dubte farà les delícies de tot aquell amant de la literatura i la cultura espanyola i, molt especialment, la referida al segle XVII.

I és que el turista que decideix allotjar-se en aquest luxós hotel de quatre estrelles se sentirà captivat per la decoració de cadascun dels seus racons, ja que l’hotel compta amb una temàtica diferent al llarg de les seves set plantes, sempre referida a la situació històrica i cultural que va tenir lloc durant la vida i obra de l’autor, i que ens situarà en entorns tan atractius com El Segle d’Or de les lletres, El Madrid del segle XVII o L’obra de Lope de Vega. Així mateix, les 60 habitacions de què disposa l’hotel estan tematitzades amb algun aspecte, personatge, obra o lloc històric en relació amb l’autor, i presidides per un gravat il·lustratiu del context en qüestió.

Durant la nostra estada també tindrem la possibilitat d’endinsar-nos en una biblioteca especialitzada en la literatura del segle XVII, amb l’objecte d’admirar una acurada selecció de llibre i oblidar, entre pàgina i pàgina, l’incesant pas del temps.

Podrem gaudir de tot això sempre de la mà del confort i la qualitat dels serveis i atencions que ens brinda l’hotel, entre els quals es troba el pàrking privat, les sales de reunions, el bar-cafeteria o la comoditat de les seves habitacions (aire condicionat, TV interactiva, connexió gratuïta a Internet, minibar…).

lope2.jpg Per si fos poc, l’hotel es troba situat al bell mig del Barri de les Lletres, dins d’un entorn que ens permetrà visitar els museus més destacats de la capital (El Prado, el Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia i el Museo Thyssen Bornemisza), tots ells situats a les seves immediacions i fer, d’aquesta manera, més interessant la nostra visita, sense oblidar l’oferta d’oci, cultura i gastronomia de Madrid.

No queda més que descobrir per un mateix tot això explicat i gaudir d’un merescut descans en aquest cuidadíssim hotel que ja des de la nostra arribada ens obsequiarà amb un llibre que recull tota la temàtica abordada, per anar-nos així submergint en l’Espanya del segle XVII amb els avantatges i comoditats dels nostres temps. Tot un lux a l’abast de la teva mà.

Pàgina Web: Hotel Lope de Vega

C. Lope de Vega, 49
28014 Madrid
Tel: 91 360 00 11
Fax: 91 429 23 91

Foto(1): Vega

Foto (2): Hotel

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Hotel Lope de Vega, més que un hotel”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio