Hotels temàtics, Illes i costa

Hotel Sol Falcó: els Picapedra arriben a Menorca

By , on 15 de setembre de 2006

Els picapedra

La simpàtica família dels Picapedra ha trobat el seu emplaçament perfecte per passar les vacances. L’hotel Sol Falcó, a 250 metres de la platja i a prop de l’atractiva Ciutadella menorquina, és un complexe molt recomanable per als turistes en general i les famílies en particular. Ambientat en l’extraordinari món dels personatjes Warner, el recinte conta amb unes ámplies instal·lacions. Les 450 habitacions de Sol Falcó es distribueixen en 10 edificis de dues plantes.

Als exteriors es poden trobar set piscinas envoltades de jardins botànics. Els diferents espais de Sol Falcó permeten als seus visitants observar el Troncomóvil, esmorzar al Brontoburguer, tastar el deliciosos filets de brontosaurii mejar en una vaixella dissenyada especialment per als més petits. A més, s’hi sumen els jardíns del Pedro, la Vilma, el Pablo i la Betty, que estaran encantats de rebre’ls com a hostes.

Hotel Sol FalcóL’hotel ofereix una àmplia programació als turistes, com animacions durant tot el dia, esports, espectacles nocturns, parcs infantils tematitzats, centre de buceig o gimnàs, entre d’altres coses.Activitats a l'hotel

A més a més, el món Picapedra també arriba més enllà de l’hotel, doncs es poden recòrrer els diferents poblats del Paleolític repartits per tota la illa.

Sol Falcó ***
Platja de Son Xoriguer Cala’n Bosc
Menorca, ESPAÑA 07769

Tel: (34) 971 387070
Fax: (34) 971 387069

E-mail: sol.falco@solmelia.com

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Hotel Sol Falcó: els Picapedra arriben a Menorca”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio