Hotels temàtics

Hotels només per adults a Canàries

Els allotjaments no admeten a menors d’edat
By , on 13 de febrer de 2014

Els hotels només per a adults són una tendència per viatjar que cada cop va agafant més embranzida a les Illes Canàries, una destinació que els espanyols peninsulars trien tot l’any. Les parelles de totes les edats o grups d’amics (sense nens o que s’han quedat a casa) que volen gaudir de les platges canàries i de l’hotel sense bolquers, crits al migdia, nens corrent pel passadís o xiclets a l’hora de dinar poden escollir un d’aquests allotjaments ‘only for adults’, on prima la tranquil•litat.

Aquest tipus d’hotels es diferencien de les altres ofertes d’allotjament massives i sorolloses per no admetre menors, fet que els converteix en oasis de tranquil•litat i descans. Al anar destinats a un públic no familiar acostumen a tindre un ambient exclusiu, on el disseny dels espais està cuidat i amb un servei que vetlla perquè l’estància dels hostes sigui perfecta. Per això, cada cop són més els hotels de les platges de Canàries que incorporen aquest concepte de ‘vacances sense nens’.

Un dels millors hotels de Gran Canaria és l’Hotel Neptuno, que va ser el primer cinc estrelles en reservar les seves habitacions només a adults. Es tracta d’una opció molt recomanable per a grups d’amics o parelles joves ja que està situat al centre de la Playa del Inglés, davant del centre comercial Yumbo i la zona presenta un gran ambient nocturn. Després d’una nit de festa, carregar piles a la piscina o a una altra instal•lació de l’hotel serà bufar i fer ampolles.

No obstant, si l’objectiu del viatge és la tranquil•litat, l’ideal és escollir l’Hotel Barceló Corralejo Bay, una instal•lació de quatre estrelles situada a Fuenteventura perfecte per a parelles grans que viatgen sense fills. Aquesta estància de luxe disposa d’un modern spa, sauna i carta de massatges; ideal per desconnectar i escapar-se de la rutina. Desintoxicar-se de la vida diària serà fàcil, ja que alhora disposa de plats saludables i sopars temàtics, un bar dins la piscina amb música en directe i… tot sense nens a la vista!

En canvi, les parelles més actives trobaran el seu hotel ‘only for adults’ a Tenerife. L’Iberostar Grand Hotel Salomé, davant de la Costa de Adeje, ofereix un ambient perfecte per practicar esports aquàtics amb la parella o per iniciar-se en pràctiques com el surf o el submarinisme. Igualment, l’hotel compta amb un cap de golf on poder fer esport a l’aire lliure i pistes de tenis. El pas obligat al final de la jornada es la piscina sense cocodrils inflables i nens corretejant de l’Iberostar Grand Hotel Salomé.

Imatge: m-glimpz

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Hotels només per adults a Canàries”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio