Hotels temàtics

Port Aventura ampliarà la seva oferta hotelera al llarg d’aquest 2015

El parc d’atraccions comptarà amb un nou hotel de 5 estrelles
By , on 29 de gener de 2015

El parc d’atraccions tarragoní PortAventura invertirà 10 milions d’euros en la transformació de la Mansió de Lucy, que fins ara formava part del complex de l’Hotel Gold River, per convertir-la al primer hotel 5 estrelles del Resort. Tanmateix, els responsables del parc d’atraccions han confirmat l’ampliació d’un nou edifici temàtic de 78 habitacions, l’Edifici Callaghan.

El nou hotel Mansió de Lucy obrirà les seves portes als visitants a partir del 2 d’abril comptarà amb 28 habitacions de luxe i dos ‘suites’, aconseguint una categoria de cinc estrelles. En canvi, l’Hotel Gold River incorporarà a partir de l’1 de juny l’Edifici Callaghan, amb 78 habitacions que li atorgaran una categoria hotelera de 4 estrelles; segons ha informat en un comunicat aquest dimarts el parc temàtic.

El president del comitè executiu del parc temàtic, Sergio Feder, ha explicat que el nou allotjament de cinc estrelles, la Mansió de Lucy, juntament amb l’ampliació de l’hotel Gold River s’enmarquen dins d’un fort pla d’inversions. La direcció de PortAventura ha volgut apostar des de fa temps per incorporar noves atraccions, millorar l’oferta hotelera del parc i oferir noves experiències als visitants per diferenciar-se d’altres competidors.

El nou hotel 5 estavelles Mansió de Lucy i l’ampliació de Callaghan s’emmarquen en el context del fort pla d’inversions escomesos durant els últims cinc anys.

Amb el llançament d’aquest nou hotel de cinc estels i del nou Edifici Callaghan de quatre estrelles, PortAventura fa un pas més en la seva aposta per captar a visitants nacionals i internacionals d’alt poder adquisitiu. Seguint aquest objectiu, el parc ha desenvolupat nous espectacles amb el Circ del Sol; en paral•lel, PortAventura també ha desenvolupat una oferta de tres camps de golf i un ‘beach club’ amb accés directe a la platja de la Costa Daurada.

Una de les altres línies d’actuació per captar més visitants ha estat la posada en marxa de noves atraccions amb Ferrari en el marc del projecte ‘Ferrari Land’, un nou parc temàtic que inclourà també un hotel de luxe dedicat a aquesta marca automobilística. En concret, aquest projecte podrà començar a rebre els primers visitants a partir de l’octubre de 2016, després de que s’hagi fet una inversió total de més de 100 milions d’euros i s’hagi acondicionat una superfície de 75.000 metres quadrats.

El parc d’atraccions tarragoní PortAventura, que celebra el seu 20 aniversari aquest 2015, operarà des d’aquest any quatre hotels temàtics de quatre estrelles i un de cinc estrelles amb un total de 2.100 habitacions disponibles. Les bones xifres avalen la inversió realitzada, ja que al llarg de la seva història ha rebut prop de 60 milions de visitants d’arreu del món gràcies a les atraccions, espectacles i el bon temps.

Imatge: Roller Coaster Philosophy

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Port Aventura ampliarà la seva oferta hotelera al llarg d’aquest 2015”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio