Hotels temàtics

Un de cada tres espanyols tria un hotel per allotjar-se durant les vacances

Els pisos turístics són la segona opció dels espanyols
By , on 24 de juliol de 2014

Un de cada tres viatgers espanyols escull un hotel per allotjar-se durant les seves vacances, mentre que un 27% opta per llogar un apartament a l’hora de sortir fora de casa; segons destaca un estudi realitzat pel portal fotocasa.es. Bé sigui en un hotel o apartament turístic, els espanyols prefereixen la independència que donen aquests allotjaments davant dels habitatges de familiars i amics, l’opicó escollida pel 18% dels viatgers, i les segones residències, que només en gaudeixen el 15% dels participants a l’informe.

El lloguer d’una residència turística és una opció que han escollit el 27% dels espanyols que marxarà fora de casa a passar les vacances, Entre aquells que s’allotgen en un apartament turístic, el 45% l’ha reservat durant dues setmanes i un 42% ho fa durant una setmana d’estança. Només el 10% ha fet un lloguer d’un mes, i tan sols un 1,5% perllonga la seva estada durant dos mesos. Aquestes dades concorden amb l’estada mitjana presentada pel turista espanyol per a les seves vacances, que se situa entorn de 10 i 12 dies.

A nivell general, en totes les comunitats existeix una major preferència pels hotels enfront dels apartaments turístics; especialment a Astúries, on el 47,6% dels enquestats han assegurat triar una habitació d’hotel com a residència per estiuejar. En canvi, Extremadura, País Basc i Murcia, son les comunitats on el lloguer d’un habitatge turística resulta l’alternativa més utilitzada per els espanyols que passaran les seves vacances a aquest territori.

En concret, Extremadura és la comunitat autònoma on més s’opta pel lloguer d’apartaments per estiuejar o altres fórmules com l’intercanvi de pisos, concentrant el 36% de la demanda d’allotjaments. En el cas dels apartaments en propietat, és Múrcia la que presenta la major demanda en aquest segment, ja que el 21,9% dels espanyols que viatgen a la Regió tria aquest tipus d’allotjament. Li segueixen Madrid, amb el 17,6% i Comunitat Valenciana, amb el 16,6%.

L’estudi sobre tendències d’allotjament durant les vacances d’estiu d’aquest any també mostrava que un 18% dels espanyols que viatjarien durant les vacances escollia les cases d’amics i familiars com l’opció per allotjar-se. La comunitat d’Aragó es presenta amb la comunitat amb major preferència a allotjar-se en cases de familiars i amics. I, per la seva banda, Catalunya destaca com la destinació amb major nombre d’espanyols (10,7%) allotjats en càmpings, albergs i autocaravanes d’aquesta comunitat autònoma.

Imatge: El Coleccionista de Instantes

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Un de cada tres espanyols tria un hotel per allotjar-se durant les vacances”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio