Hotels temàtics

Un hotel… de sorra?

Per tots aquells que busquen marcar la diferència
By , on 27 de gener de 2010
Un hotel a la platja

Un hotel a la platja

Sense cap mena de dubte si busqueu marcar la diferència entre els vostres amics i familiars us podeu acostar a Weymorten, al sud d’Anglaterra i passar un dia (no recomano passar-hi gaire més) en aquest curiós hotel. L’empresa constructora ha utilitzat prop de mil tones de sorra i en comptes de paletes han contractat escultors perquè treballessin en aquesta… meravella? Certament, és un dels hotels temàtics més curiosos que podem trobar.

Però clar, estar tan a la vora del mar ha de tenir els seus inconvenients i és que l’hotel no té ni sostre ni lavabo. Tot i que el preu és molt assequible, 20 lliures la nit, suposo que per a molts de vosaltres dormir en llits de sorra no té massa emoció. L’arquitectura de l’hotel està feta a base de sorra sobre sorra i no sé fins a quin punt és estable, però despertar-se amb el càlid rumor de les ones del mar pot ser una gran experiència.

Cal dir que si habitualment anar a la platja es converteix en una odissea, entre la sorra, el vent, l’ombrel·la i els nens amb la pilota, despertar-se en aquest entranyable ambient de “dominguero” pot convertir el dia en una autèntic malson. A més no crec que a ningú li fes gaire gràcia despertar enterrat en mitja tona de sorra perquè pel vespre es va girar un vent que feia por.

Desperta amb les ones del mar

Desperta amb les ones del mar

De fet aquest hotel no és desvia massa de l’idea que tots teníem de petits al construir castellets a la sorra. No sé si el meu cas es l’únic però el més interessat en què em posés a crear petites peces arquitectòniques era el meu pare, que s’enfadava cada cop que al llençar l’aigua ensorrava el pont que ell havia construït amb tant esforç. Però tot i així visitar la zona pot ser interessant i fructífer: prendre el sol i practicar una mica l’anglès.

No us animaré a visitar l’hotel perquè jo tampoc ho faria però sí a que visiteu les platges angleses. Bàsicament la construcció d’aquest hotel de sorra es deu a una iniciativa per fomentar el turisme a les platges d’Anglaterra que en els últims anys han vist com els turistes marxaven cap a terres més càlides. L’objectiu principal és atreure al públic anglès que per la crisi no ha pogut viatjar a l’estranger i fer que destinin les seves vacances a les costes angleses. Tot per una bona causa… econòmica.

Foto: Laterooms.com

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Un hotel… de sorra?”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio