curiositats, Hotels temàtics

X-Scream, por i vertigen a Las Vegas

La torre més alta de Nevada és també la seu de tres brutals atraccions
By , on 30 de juliol de 2010

Unes vistes impressionants... potser massa i tot.

Només alguns valents gosen pujar a les atraccions de caiguda lliure que omplen els parcs temàtics i fires de tot el país. Però només uns pocs d’aquests valents gosarien pujar a la bèstia que avui us presentem. Es diu X-Scream i és la demostració definitiva que els nord-americans no coneixen límits pel que fa les emocions fortes.

L’X-Scream és, si ens referim només al mecanisme, una atracció modesta. Consta d’un sol rail, d’uns 10 metres de llarg, que gaudeix d’autonomia de moviment. Sobre d’ell se situa una petita vagoneta amb capacitat per vuit persones. A partir d’aquí, el funcionament és molt senzill: el rail es mou com una balança i, per inèrcia, la vagoneta va cap endavant o cap enrera. Quan va cap endavant, queda suspesa a l’aire a més de 260 metres d’alçada.

I és que L’X-Scream se situa just a sobre de l’Stratosphere, la torre de l’hotel- casino homònim. És l’estructura més alta de l’estat de Nevada i la segona més alta a l’oest del Mississipi de tots els Estats Units. En total suma 350 metres d’alçada. Dit tot això, podem concloure quina és la gràcia fonamental de l’atracció: la sensació d’enorme vertigen que se sent en veure’t suspès en una vagoneta a 260 metres d’alçada i en un rail que et porta de dret direcció al terra.


Aquesta és només una de les tres atraccions que trobem al cim de la torre i que substitueixen des de fa uns cinc anys una modesta muntanya russa circular que donava voltes a la cúpula superior. Les altres dues tampoc són un joc de nens. El Big Shot, la primera en ser construida, és una atracció de caiguda lliure d’estil tradicional amb la diferència que, sumada a l’alçada de la torre, s’eleva fins els 329 metres. D’aquesta manera es converteix en la més alta del món. Per la seva banda, l’Insanity the Ride també deixa els passatgers penjant sobre la ciutat. En aquest cas, asseguts en unes cadires que giren a 274 metres d’alçada.

Tot i que les tres de l’Stratosphere són les més impressionants de la ciutat, Las Vegas és plena d’atraccions originals, emocionants i divertides. I és que aquesta ciutat en ple desert no és només la capital del joc, sinó també una de les seus mundials de l’oci. Així doncs, és una destinació imperdible per tots els amants de les emocions fortes. Tai com hem demostrat, no cal jugar-se els diners per experimentar el pànic a Las Vegas.

Foto: X-Scream at Stratosphere Tower per http2007 a Flickr.com.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “X-Scream, por i vertigen a Las Vegas”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio