Escapa't!, Illes i costa

Cabo de Gata: el paradís andalús

By , on 6 de octubre de 2006
Cabo de gata

No és necesari sortir d’Espanya per veure indrets asombrosos. El Parque Natural de Cabo de Gata, en la costa d’Almería, és el primer parc marítim d’Andalusia i ofereix des de paisatges semi-desèrtics i fantàstics camins rurals fins a platges verges en el llocs més recòndits on els turistes poden disfrutar quasi exclusivament d’una platja per a ells.

La seva qualitat originària de parc volcànic el confereix el privilegi d’ésser l’espai marítim-terrestre protegit de més superfície de tot el Mar Mediterrani occidental europeu, amb 38.000 hectàrees d’extensió. Aigües cristal·lines, una gran riquesa ecològica, muntanyes volcàniques o una vegetació autòctona única són algunes de les múltiples virtuts de la zona.

Cabo de gataViatjar.cat els anima a visitar aquest paradís dins la Península Ibérica, lluny del turisme de masses i ideal per a descansar. Entre les platges més conegudes trobem la de Monsul, d’arena obscura, amb una llengüa de lava i parets volcàniques que l’envolten. Per tal que us feu una idea del seu gran atractiu, Monsul ha sigut escenari de fragments cinematogràfics de pel·lícules com En busca del Arca perdia, Lawrence de Arabia o El hombre que perdió su sombra, entre d’altres.

Cabo de gataNo pensin que parlem de platges inaccesibles o amb un llarg passeig fins al seu accés. Podreu accedir amb cotxe, i mai trobaréu la gran afluència de les típiques platges mediterrànies. La zona, a més, ofereix moltes altres posiblitats per realitzar rutes o excursions per localitats com La Isleta del Moro, Los Escollos , Rodalqular, San José o Las Negras.

C
El parc és habitual zona de la pràctica del senderisme, buceig, equitació, vela, windsurf, navegació, ecoturisme i espeologia. Els invitem a llegir diverses opinions sobre turistes que ha visitat Cabo de Gata. Poden ampliar la informació a www.degata.com.

Comment | Trackbacks Closed.

1 Comment en “Cabo de Gata: el paradís andalús”

1

el cabo de gata es precios jo em vaig quedar alucinada. El que mes em va sorprendre es que to el parc esta envoltat per el mar. Es IMPRESONANT!!!

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio