Illes i costa, Imatges del món

Cala Macarella i Macarelleta, el cel mai havia estat tan a prop

Les dues cales estan situades a la costa sud de Menorca
By , on 5 de agost de 2010

Macarella t'enamorarà

Si haguéssiu de descriure el paradís, com ho faríeu? Jo m’imagino una platja de sorra blanca i fina acompanyada d’una aigua turquesa transparent, una aigua que deixés veure perfectament el fons, format per més sorra blanca. Una platja deliciosa pels peus, que els cuidés i mimés. M’estiraria a la sorra sense necessitat d’utilitzar tovallola, menys encara banyador, i contemplaria el meravellós paisatge que s’estendria al meu davant. En girar-me però, m’adonaria que el somni no s’acaba allà, sinó que un frondós bosc es manté ferm al meu darrera, respectant la platja i acompanyant-la. Un espai fantàstic que em serveix per si em canso del sol o vull estirar-me una estona a la fresqueta entre els pins.

Doncs bé, senyores i senyors, tinc el plaer de comunicar que per accedir a aquest somiat paradís no cal morir, ni tan sols tenir al·lucinacions. N’hi ha prou amb agafar un avió i posar rumb a l’aeroport de Maó, a l’illa de Menorca. D’allà llogar un cotxe i començar el viatge cap a Ciutadella. Agafant el camí de Sant Joan de Missa arribarem a la Cala de Macarella, propera a Cala Galdana. I aquí comença la nostra aventura.

Cala Macarella és una zona molt boscosa, on els arbres arriben pràcticament fins els penya-segats, d’aquesta forma només deixen visible la zona de sorra de la cala, un lloc privilegiat que fins i tot els arbres respecten. A la cala es pot arribar en cotxe, ja que hi ha un pàrquing molt pròxim a la sorra, el problema és que les places són limitades i la gent que vol gaudir-ne bastant nombrosa. Et recomanaria anar-hi a primera hora ja que Cala Macarella sol estar bastant plena. Per poder comprar algun refresc o picar hi ha un xiringuito a sobre la sorra.

Però si el que vols és estar encara més tranquil, sense bars ni cotxes, Cala Macarelleta és el teu espai. A 500 metres de la seva germana només s’hi pot arribar caminant. Si passes el camí, una mica complicat, arribaràs a una cala més petiteta i amb menys gent. El seu caràcter aïllat fa que molta gent practiqui el nudisme i és que és un racó ben apartat.

Com veieu el paradís dins el món terrenal existeix, no deixeu passar l’oportunitat i tant si sou de Menorca, de les Illes, de Catalunya, del País Valencià o de qualsevol altra part del món gaudiu d’aquesta experiència. El cel mai havia estat tan a prop!

Foto: vibraguel a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Cala Macarella i Macarelleta, el cel mai havia estat tan a prop”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio