Illes i costa

Coneix el Nord d’Europa pel mar

Copenhage ofereix al visitant importants institucions culturals avantguardistes
By , on 30 de setembre de 2011

Reconec que no sóc dels típics seguidors de l’estiu i de la calor exigent de la nostra terra. Quan octubre arriba jo començo a sentir-me més alleugerit i més còmode. A més, com que les meves vacances comencen en aquest mes d’octubre porto mirant diferents possibilitats per marxar de casa uns dies i visitar llocs que fins ara no conec. I m’he trobat amb Cruceros Costa i amb un creuer en concret que m’ha fet il·lusionar-me i molt amb el proper viatge.

La predilecció danesa pel art avantguardista és evident

Es tracta d’un creuer que em permet conèixer una part d’Europa molt allunyada de la nostra, la Mediterrània i que a més estem en el moment perfecte per viatjar, ja que encara no han començat el fred sever i, per altra banda, la gran arribada dels turistes ja s’ha acabat. Estic parlant de l’Europa del nord i el creuer que us avançava té el nom de Creuer Suècia, Estonia, Rusia i Alemanya I. És un viatge de 8 dies dins del Costa Fortuna de la naviera Costa Cruceros, un vaixell de gran confort i amb jacuzzis, piscines, bany turc i fins i tot gimnàs.

Pel que fa al itinerari és dels que no permeten l’avorriment en cap moment. Amb sortida i desembarcament a la capital danesa, Copenhage, es visitarà les ciutats d’Estocolm, Tallin, San Petersburg i Warnemünde. Recopilem: són cinc ciutats de cinc països diferents. Per tant, un viatge d’allò més complet. El port de Warnemünde era per mi desconeguda, però mirant per internet he descobert que dona pas a la capital alemanya, Berlin.

Seria complicat quedar-se només amb una ciutat d’aquestes per parlar-hi però des de petit sento una predilecció per Copenhage. La raó no és altra que els germans Grimm i de Christian Andersen que eren d’aquesta capital europea. Avui es pot descobrir una ciutat amb molta vida i on la cultura té una gran importància entre els seus ciutadans. Per exemple, els museus i centres d’art modern són de primer nivell internacional.

Per exemple, el Centre del Disseny Danès destaca tant pel propi edifici com les obres que s’exposen al seu interior. Aquest gust pel art més modern és pot continuar visitant la Galeria Nacional Danesa que està especialment interessada en acollir la obra d’artistes locals. I per finalitzar aquest recorregut pel art més avantguardista de la ciutat, s’ha de viatjar 25 minuts en tren fins al Arken, un museu que acull des de les fotografies i escultures més avantguardistes del país.

Fotografia: Share Alike

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Coneix el Nord d’Europa pel mar”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio