Illes i costa

Costa Daurada, immenses platges per a tota la família

Us descobrim el sud del litoral català quan tot just s'estrena la temporada de Port Aventura
By , on 29 de març de 2010

Platja d'Els Muntanyans, a Torredembarra

El passat divendres el parc temàtic més famós del país, Port Aventura, va obrir una temporada més les seves portes. A més, enguany celebra el seu quinzè aniversari, motiu afegit per deixar-nos-hi caure. I és que aquest parc ha esdevingut durant tots aquests anys un referent dels atractius turístics catalans. De fet, segueix sent, malgrat la crisi i les pèrdues, un dels parcs d’atraccions que millor funcionen d’Espanya. I, si tenim en compte que fa dos anys que no s’hi estrena cap atracció nova i que les animacions arreu del parc han disminuït molt, de seguida ens adonarem que no es només una qüestió de qualitat. Hi influeixen molts altres factors, però n’hi ha un parell que són fonamentals: el clima i la ubicació geogràfica.

Port Aventura es troba al bell mig de la Costa Daurada, a escassos quilòmetres del mar. Això li assegura, a més d’un clima esplèndid tot l’any, una gran afluència de públic procedent de les dues localitats veïnes: Vila-seca i, sobretot, Salou. I és que la Costa Daurada és un dels indrets preferits pel turisme, sobretot pel d’aquells que viatgen en família. Garanteix, des de Segur de Calafell fins el Delta de l’Ebre, immenses platges tranquil·les, planeres i de sorra fina. Això permet als visitats gaudir d’un espai ampli on deixar les hamaques i les ombrel·les. Per aquest motiu, no és estrany trobar a Port Aventura famílies de turistes allotjades a les localitats veïnes que aprofiten per passar-hi un dia o dos i visitar, de pas, Costa Caribe o qualsevol dels parcs aquàtics de la zona.

I és que la Costa Daurada ho té tot: diversió, platja, cultura, gastronomia i un llarg etcètera. Es tracta d’un litoral farcit de restes romanes, un distintiu que arriba al punt àlgid a la ciutat de Tarragona. Allà, entre moltes altres coses, s’hi pot contemplar un amfiteatre romà gairebé intacte que s’alça just davant de la platja. A més, aquesta costa té l’honor d’acabar amb un punt i final de luxe: el Delta de l’Ebre, un paisatge únic a la península ibèrica. Tot passejant per la zona s’hi poden contemplar multitud d’aus autòctones. I, tot sigui dit, gaudir dels millors arrossos del nostre país.

Així doncs, si la Costa Brava ens oferia impressionants paisatges abruptes, a la Costa Daurada hi trobarem el contrari. Això si, tots dos indrets estan farcits d’ofertes d’oci úniques que val la pena descobrir. Un cop més, molt a prop de casa. Si aquesta Setmana Santa no teniu pensat allunyar-vos de casa, a què espereu per visitar el litoral català?

Foto: Els Muntanyans per Jorge Franganillo a Flickr.com.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Costa Daurada, immenses platges per a tota la família”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio