Escapa't!, Illes i costa, Imatges del món, Turisme i art

Hawaii: una illa de llocs sagrats

By , on 25 de juny de 2008

Hawaii és un dels estats més petits d’Estats Units i, tanmateix, és una de les illes que més desitjos ha despertat entre els viatgers del món. Resulta màgica per moltes coses a la vegada. Si hi ha alguna cosa que no podem deixar de fer en visitar-la és endinar-nos, com si nosaltres mateixos forméssim part d’ella, en les seves llegendes i històries ancestrals. Un món de societats tribals, d’espiritualitat, de tradicions difoses mitjançant cançons, balls, poemes i contes… un món inoblidable. Benvinguts als llocs sagrats de Hawaii.

Prepareu-vos per a viure una experiència enriquidora i que no oblidaràs fàcilment. Un dels llocs de culte que podem visitar són els anomenats Heaius. Construïts amb roca volcànica i envoltats de roques amb lava al seu voltant, van ser autèntics espais sagrats per als autòtons. Quedar-nos quiets contemplant algun d’ells serà, sense cap dubte, una de les situacions més apassionants que pot viure un viatger amb fam d’aventures.

Podem, fins i tot, trobar enormes roques en cercle plenes d’ofrenes. És una situació realment mística. Això sí, hem de ser molt respectuosos amb ells: no endinsar-nos a cap i ser conscients de la seva fragilitat.

Molts d’aquests heaius van ser protagonistes de moments històrics com l’arribada a la illa del mismíssims James Cook i la seva posterior mort a causa de les relacions poc amistoses amb alguns dels seus habitants. Haeaii està plena d’atractius naturals. També podem veure el Parc nacional dels Volcans Hawaians, i el Parc nacional d’Haleakala.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Hawaii: una illa de llocs sagrats”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio