Illes i costa

Les avantatges de viatjar en creuer

Una experiència per a tot tipus de viatgers
By , on 23 de abril de 2014

Els creuers són una opció per viatjar que cada cop ha agafat més embranzida al nostre país, ja que fa uns anys s’associava aquest tipus de turisme a un viatge exòtic reservat per als pocs afortunats que podien cobrir un preu considerable. Avui en dia, l’augment de les companyies que ofereixen creuers i la presencia de més vaixells ha aconseguit crear un mercat amb alternatives per a totes les butxaques i tipus de viatgers, especialment popular com a vacances en família.

Gaudir el temps de vacances a bord d’un creuer és més freqüent, ja que les avantatges alhora de viatjar que ofereixen són notables. Per començar, els viatgers que no poden parar quiets o tenen una infinitat d’opcions per satisfer les seves ganes d’aprofitar cada moment perquè cada dia es visita un port diferent i es pot escollir entre conèixer la ciutat mitjançant una excursió organitzada o descobrir-ne els secrets per compta pròpia. Les estades al vaixell també poden ser mogudes amb gimnàs, pistes esportives, bars i discoteques, galeries comercials i una amplia oferta d’oci al creuer per a solters, parelles, grups d’amics o famílies.

Alhora, els amants de la bona taula podran gaudir a bord d’una selecta cuina internacional, amb picades d’ullet als plats més típics dels ports visitats per conèixer la cuina tradicional dels llocs que es visita. Els creuers disposen d’una gran varietat de restaurants on el servei està a l’alçada dels paladars més exigents. La forma més freqüent d’aproximar-se a l’experiència culinària en els creuers és amb el règim del ‘tot inclòs’, perfecte per als pous sense fons.

I els qui busquin simplement relaxar-se i deixar aparcades les preocupacions del dia a dia, poden tractar d’evadir-se al Spa dels creuers, llegint un llibre a la biblioteca o en les cobertes exteriors amb la brisa del mar i del so de les ones de teló de fons. Si la son és una prioritat per al viatger, aquest pot triar entre una a gran varietat de cabines disponibles, que van des de les estances més senzilles però acollidores, fins a les suites més àmplies i luxoses; sense oblidar els especialment dissenyats per a les famílies o les persones amb mobilitat reduïda.

Finalment, no hem de deixar de destacar totes les opcions d’entreteniment disponibles en un creuer i destacar-ne aquelles especialment dissenyades per als menuts de la casa. Des de la guarderia pels més petits, als clubs diferenciats per grups d’edat per als nens i adolescents, o activitats per gaudir en família. L’oferta d’oci es completa amb música en directe, i xous i espectacles al nivell de les millors produccions per convertir el viatge en creuer en una experiència completa que enganxa.

Imatge: El coleccionista de instantes

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Les avantatges de viatjar en creuer”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio