Breus, Illes i costa

Platges nudistes a Menorca

Alguns racons interessants a la costa balear
By , on 1 de octubre de 2009
Vista de la cala Macarelleta

Vista de la cala Macarelleta

Són molts els lectors de Viatjar.cat que ens pregunten al voltant de platges nudistes a Espanya, i en concret Menorca és un dels llocs preferits pels viatgers que practiquen el nudisme. Sense cap mena de dubte, es tracta d’una pràctica totalment respectable i lícita que practiquen mil·lers de persones a Espanya a illes i costa, alguns fent del nudisme fins i tot una manera de viure. El contacte directe amb la natura, el concepte de llibertat o el culte al cos són alguns dels principals motius.

Avui us apropem algunes de les platges nudistes a Menorca més destacades. Les Illes Balears són un dels destins més propicis per als nudistes, i en concret la verge Menorca disposa d’un gran ventall de sorrals on escollir. Una platja interessant és Cala Mesquida. Es troba al poble que dóna el seu nom, un lloc de turisme de la gent de Mahó i altres visitants d’Espanya i Europa. La coneguda Raconada de Sa Mesquida Vella és una petita cala, compta amb 70 metres de llarg i 80 d’ample. És totalment verge, menys freqüentada que la cala familiar que té al costat i amb uns colors de sorra preciosos. A més, la zona compta amb tot tipus de serveis per al turisme.

Més paradisíac encara és l’Illa de’n Colom, una petita superfície sobre el mar a 200 metres de Menorca que forma part del Parc Natural de s’Albufera. En dues de les seves cales es pot fer nudisme, enmig del mediterrani, amb una sensació de ser a l’altra banda del món. No cal dir que les aigües són transparents i que el fet de ser una reserva natural fa que la fauna, com les aus, siguin molt presents. Ara bé, haureu d’accedir en vaixell.

Parlem ara d’una de les platges nudistes més famoses de l’illa, la Macarelleta. Compta amb una cala germana per al turisme familiar, la Macarella. La Macarelleta és apte per al nudisme i està a prop d’una de les cales més conegudes de l’illa, Cala Galdana, molt turística. Des d’allà podem arribar amb un passeig interessant de 30 minuts, encara que també podem accedir caminant des de la Macarella en cinc minuts. No hi ha cap edificació al seu voltant i la seva condició verge també la fa especial.

Acabem aquesta primera sel·lecció de cales nudistes a Menorca amb Cala Roja. Es tracta d’una meravellosa platja verge de 280 metres, sense cap població propera -una mica més lluny trobem Fornells, típic per les calderetes-, sense serveis -totalment verge en això també- i de sorra molt fina.

Amb cales com aquestes, i les moltes més platges nudistes que hi ha a l’illa, és difícil resistir-se a anar-hi per a practicar amb total tranquil·litat el nudisme. Ens podrà semblar que ens trobem al mateix Carib o a alguna illa paradisíaca a l’altra banda del món, però Menorca ens pot transportar per ella mateixa a llocs indescriptibles.

Foto: Cala Macarelleta per The yes man a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Platges nudistes a Menorca”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio