Illes i costa

Rivera Maya és un viatge inoblidable

Meravelloses platges i importants ruïnes maies són alguns dels seus grans atractius
By , on 28 de juny de 2011

Arriba el bon temps i no només comencen les vacances, sinó que és el moment preferit per les parelles i futurs matrimonis per compartir amb els seus familiars i amics un dia tan especial com és la celebració de la seva boda. I si és important aquella data ho és tant o més, els desitjats viatges de noces. Per dir-vos la veritat per a moltes parelles, aquest premi en forma de dies de descans és la veritable raó per fer el pas de casar-se. Tot i que cada vegada les ofertes són més variades, els viatges a Riviera Maya poden qualificar-se com els principals destins més estimats pels recent casats.

La Platja del Carme és un paradís per als amants del submarinisme

Aquesta zona turística de Mèxic és un paradís modern per a tots els gustos. Amb Cancún formen les dues joies turístiques del país centreamericà. Està situat al extrem oriental de l’estat mexicà i té el Mar Carib com un veritable regal pels turistes. Pertany al estat de Quintana Roo i es podria nomenar alguns dels seus punts d’interès més interessants com Platja del Carmen, Xcaret, Xel·la o Tulúm, sense oblidar la veïna Illa Dones.

El Carib es mostra de forma excepcional en aquesta zona amb les seves millors virtuts: aigües cristal·lines i sorra blanquíssima de dimensions semblant a la farina. La temperatura és càlida gairebé tot l’any i un dels millors punts del món per poder practicar activitats aquàtiques com esports com el surf o el windsurf, però per sobre de tot, per fer Snorkeling i submarinisme, ja que n’hi ha bancs de peixos. Un dels llocs ideals és Platja del Carme, on a més de les seves paradisíaques platges es pot tenir una mica de diversió i d’oci a la quinta avinguda, veritable cor neuràlgic d’aquesta antiga població de pescadors. I què dir de la Illa Dones, situada a 8 kilòmetres de Cancún, que està entre el llistat de llocs con millor es fa el submarinisme i l’snorkeling.

Però com no només són platges les raons destacades per viatjar a Rivera Maya, no es pot deixar l’oportunitat de gaudir de les ruïnes de Tulum, que en idioma Maia, vol dir fortalesa. Avui és un dels llocs més visitats de Rivera Maya amb més de dos milions de persones a l’any. Destaca principalment l’edifici més carismàtic que és el castell, ubicat molt  a prop d’un penya-segat mirant el Mar Carib perpètuament. Tot i que és més petites aquestes restes que d’altres de la zona, és més que destacable per comprendre el caire defensiu i de vigília d’aquest punt.

Fotografia: ramonbaile

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Rivera Maya és un viatge inoblidable”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio