Illes i costa

Salou espera els primers turistes

La població de Tarragona és un gran punt de partida per gaudir del Universal’s Port Aventura
By , on 25 de febrer de 2011

Estem mirant hotels de Salou per celebrar el aniversari d’un amic. Ja passa la barrera dels 30 i li volem preparar una festa grossa. De les diferents opcions, ens hem decidit per aquesta població de la costa tarragonina, per moltes raons. La principal, que ja arriba el bon temps i es pot pensar en gaudir del primer bany de sol entre els amics. Pot ser no és el moment per entrar dins de l’aigua però sí per fer un picnic al mig dia o una festa per la nit.

El port i la platja de Salou són dos dels seus grans punts turístics

Hem escollit un hotel que està a només 5 minuts caminant de la platja de la localitat i també de la zona lúdica d’oci nocturn. Per que Salou destaca principalment per ser un dels principals reclams turístics de tota Tarragona. Desgraciadament, durant els mesos d’estiu és habitual que estigui gairebé ocupada per un tipus de turisme, els joves europeus que veuen aquesta localitat com un centre de diversió prou econòmica, i això fa que es perdi qualitat en el tipus de visitant.

Però per sort encara no estem a l’estiu i et pots trobar un Salou més tranquil i proper. Passejar pel centre i gaudir dels restaurants o de les discoteques sense tenir angunia per la quantitat de gent és tot un luxe. M’imagino que poder passejar pel Passeig de Les Palmeres, i que està paral·lel a la platja de Llevant, sense estar en fila d’un és quelcom per valorar.

Però n’hi ha més punts d’interès dins de la població. No gaire lluny de la platja hi trobem el Far de Salou, un dels més importants de tota Tarragona i està envoltada d’una important vegetació. Per altra banda, podem visitar l’Església de Sant Ramón, que destaca pel seu valor arquitectònic tot i que és de recent construcció, i l’Església de santa Maria del Mar, construïda al 1766 i que té pintures murals de gran qualitat del artista Lluís Maria Güell.

Sense tenir en compte que parlar de Salou es fer-lo de la gran possibilitat de passar unes hores de autèntic luxe i diversió al sempre increïble i meravellós Universal’s Port Aventura. Només falten unes setmanes per arribar la nova obertura de la temporada, al mes d’abril. Ja sabeu si heu tingut la sort de visitar aquest parc d’atraccions i d’espectacle que és una de les grans opcions per passar-ho genial amb la colla d’amics o amb tota la família. Un èxit assegurat de totes les formes.

Fotografia: Salvador sáinz

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Salou espera els primers turistes”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio