Illes i costa

Siam Park, oci i diversió a Tenerife

Tobogans d’infart, espectacles, surf... tot és possible
By , on 11 de abril de 2012

Uns posts enrere, a feinespertreballar, parlàvem d’un parc d’atraccions a Madrid en el que els nens poden convertir-se en allò que volen ser de grans, Micropolix. Però amb l’arribada del bon temps i de la pujada de les temperatures comença a ser hora de parlar de l’estiu i dels viatges que farem. Les Illes Canàries són una fantàstica opció si no volem marxar molt lluny (tot i que alguns quilòmetres haurem de fer) i a més tenen una àmplia oferta d’activitats pels turistes, entre les que trobem, per exemple, el submarinisme. Et presentem una altra opció per aprofitar el temps, sobretot si viatges amb nens! Siam Park.

Mapa del parc aquàtic

Aquest parc aquàtic es troba al sud de Tenerife, al municipi d’Adeje, i des de la seva inauguració el 2008 ha suposat un reclam turístic importantíssim per la zona. El parc està ambientat en l’orient, per això, els dracs són els grans protagonistes de les instal•lacions. De fet, és precisament per aquesta decoració estretament relacionada amb l’antic regne de Siam que el parc rep el seu nom. Tobogans d’infart, escenaris impossibles i jardins naturals s’escampen pels 185.000 metres quadrats de superfície que ocupa el parc i el converteixen en un espai exclusiu perquè tant grans com petits es diverteixin com mai. L’aventura, l’emoció i l’adrenalina estan garantides!

A més de l’oferta tradicional que un parc d’aquestes característiques pot oferir, Siam Park ofereix una novetat: el surf. La seva piscina d’ones es tan espectacular que es pot llogar per practicar el surf amb els teus amics, de fet, el centre disposa fins i tot d’una escola de surf!

Les tarifes per poder gaudir de totes aquestes activitats varien depenent de l’edat i els serveis que s’ofereixen. Així, trobem que l’entrada general per gaudir de Siam Park és de 35 euros els adults i 21 els nens entre 3 i 11 anys. Però a més, podem comprar una entrada per poder accedir als dos parcs de la companyia (Loro Parque i Siam Park) per 55 euros els adults i 36’50 els nens. Si a aquesta última vols afegir-hi el servei de bus et costarà 68’50 els adults i 44,50 els nens. Tot i així, es recomanable que consultis al seu web l’apartat d’entrades, docs hi ha moltes més ofertes que potser t’interessen.

Què en penses? Et ve de gust gaudir del calor de les Illes Canàries i de la diversió que t’ofereix Siam Park? Prepara el teu viatge!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Siam Park, oci i diversió a Tenerife”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio