Illes i costa

Un viatge a Tenerife no es pot oblidar

Platges, el Parc Natural del Teide i l'Auditori són només alguns dels punts d'interès de Tenerife
By , on 29 de juliol de 2011

Per fi tinc les maletes preparades, els vols a Tenerife ja reservats i unes ganes boges de descobrir la denominada illa afortunada. De vegades passa que només pel fet de ser un destí que es molt comú i conegut, vas deixant el viatge un any rere altre, però arriba un moment que has de dir prou d’aquesta certa reticència  i descobrir per tu mateix el perquè és un dels destins amb més èxit del nostre estat.

Imatge de Tenerife on es pot veure la importància hotelera


Ja he mirat de llogar un cotxe a Tenerife per tenir total llibertat de conèixer tots els racons interessants que em pot regalar aquesta meravellosa illa. De moment, en faré un recorregut per les seves platges més destacades. Pel que sembla les millors platges estan situades al sud de la illa, en els municipis d’Arona i Costa Adeje, d’entre les quals destaquen principalment les platges de Los Cristianos, Las Vistas, la de Troya i la de les Galletas. La primera d’elles, la de Los Cristianos, destaca per estar molt propera al centre antic i del port pesquer. És una de les més destacades i sempre n’hi ha ofertes d’oci i d’entreteniment.

Una d’aquestes activitats són els esports aquàtics, però també n’hi ha d’altres culturals com la dansa, el cinema i el teatre. És un lloc ideal per persones que busquen fugir de l’avorriment durant les seves vacances. A més s’ha de tenir en compte que des de el seu port és pot anar en ferry a les illes veïnes de La Gomera o La Palma.

Per alta banda, n’hi ha un element diferenciador respecte a la resta d’illes canàries que li donen a Tenerife aquesta predilecció turística. Es tracta del Teide, el sostre espanyol amb 3.718 metres sobre el nivell del mar i un dels atractius únics de la illa. No es pot marxar del viatge canari sense pujar i gaudir del Parc Nacional del Teide, un increïble passeig per un exemplar de formació volcànica, amb una data de formació de fa 150.000 anys. Actualment s’està intentant que la UNESCO ho declari com a Patrimoni de la Humanitat.

Com ja he comentat, Tenerife ofereix una visió calidoscòpica i té una vessant cultural molt interessant. En aquest sentit, sento una predilecció especial per una obra arquitectònica recent i que està creada per allotjar la millor música simfònica. Estic parlant de l’Auditori de Tenerife realitzat pel Santiago Calatrava i que destaca pel seu exterior cridaner i espectacular, especialment per la gran cúpula.

Fotografia: Antonio Tajuelo

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Un viatge a Tenerife no es pot oblidar”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio