curiositats, Escapa't!, Imatges del món

TV3 busca les millors postals de Catalunya

El programa compta amb la participació dels espectadors
By , on 25 de juny de 2009
Panoràmica de la Costa Brava

Panoràmica de la Costa Brava

Catalunya és una terra de postals contrastades. Des de la costa fins als Pirineus podem trobar racons realment espectaculars. Paisatges amb identitat pròpia i ben diferents uns dels altres ofereixen vàries possibilitats de turisme i oci.

Televisió de Catalunya ha volgut, un cop més, remarcar la bellesa d’aquesta terra nostra. Per això, busca ara el paisatge favorit de Catalunya. Així cada dimarts al vespre emet una sèrie documental que repassa els indrets més bonics del nostre país. Un programa presentat de la mà de Raquel Sanz, que  vola de paisatge a paisatge amb helicòpter.


Un total de vuit capítols a on es retraten 24 paisatges, tres a cada programa. Cada indret escollit és presentat per una personalitat destacada de Catalunya i que té una vinculació especial amb aquest paisatge. Alguns d’aquests personatges formen part de l’equip de TV3, com Josep Cuní, Helena García Melero o Antoni Bassas. Així la cadena catalana  escombra un cop més cap a casa, reutlitzant-se uns als altres per a diversos programes. Potser seria més autèntic i interessant buscar personatges anònims de cada indret.

Per tal de fer el programa una mica més distret i interactiu, es convida a l’espectador a participar en el concurs de quin ha de ser el paisatge favorit de Catalunya. Per això, just després de cada emissió es vota a través de missatge de mòbil un dels tres paisatges presentats.

La Vall de Boí

La Vall de Boí

Com que els 24 paisatges han estat una selecció de TV3, molts d’ells retraten les típiques postals de Catalunya com Montserrat, Cadaqués, Costa Brava o Pedraforca. Intentant anar una mica més enllà, al final de cada programa es mostren les fotografies dels indrets més bonics que envien els propis espectadors.

El paisatge guanyador de cada capítol passarà a la gran final, una emissió especial com una gran gala a l’estil de TV3 a on hi haurà les personalitats que han defensat cadascun d’aquests indrets. Serà aleshores a on es farà la votació final del paisatge escollit.

Tots els llocs presentats són realment fantàstics, però és complicat haver de decidir quin és el paisatge favorit de Catalunya. Quan algú pensa en algun racó especial aquest acostuma a estar en la seva comarca o en algun dels seus records o vivències personals. Així que més que el paisatge favorit de Catalunya, hi ha els paisatges favorits de cadascun dels catalans.

Montserrat

Montserrat

Imatges:

Costa Brava a Flickr de quimpg
Vall de Boí a Flickr de cinglesdeberí
Montserrat a Flickr de Jordi Brió

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “TV3 busca les millors postals de Catalunya”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio