Països

9 de cada 10 espanyols passaran les vacances dins del país

França, Itàlia i Portugal són les principals destinacions estrangeres
By , on 16 de juny de 2014

El 89% dels espanyols planeja passar les seves vacances en una destinació nacional, segons un estudi realitzat per MasterCard juntament amb Euromonitor International sobre tendències a l’hora de viatjar a Europa. L’estudi ha comptat amb la participació de 2,2 milions d’europeus enquestats, que han mostrat en totes les regions una tendència a planificar les vacances dins del territori nacional, lo qual suposa un increment del 14% respecte a 2013.

Els país on els seus habitants sortiran menys fora de casa durant aquestes vacances és França, amb la major quota de turisme domèstic per a aquest estiu, seguit d’Espanya, Alemanya i Regne Unit. No obstant això, un 9,2% dels europeus que es decideixin a sortir de les seves fronteres aquest estiu triaran a Espanya com a la seva destinació. En el cas dels espanyols, França és la opció més popular (19,9%) per passar les vacances a l’estranger, seguit d’Itàlia (13,9%) i Portugal (12,8%).

I tant sigui un viatge per dins o fora de les fronteres nacionals, Mastercard ha destacat la importància dels pagaments electrònics a l’hora de viatjar. La companyia ha destacat que aquests pagaments són “un perfecte acompanyant de viatge” ja que faciliten les compres i són més còmodes i segurs que els diners en metàl•lic. Al respecte, l’estudi revela que el 54,9% dels espanyols trien les formes de pagament electròniques per realitzar les seves compres en les seves vacances.

“L’acceptació global de les targetes fa que el viatger pugui estar tranquil durant tot el seu viatge sense haver de preocupar-se d’anar a un caixer a extreure diners o canviar divises”, va destacar el director general de la companyia a Espanya, Ovidio Egido. En consonància amb aquestes observacions i l’estiu sobre tendències alhora de viatjar per Europa, Mastercard ha elaborat una breu guia amb consells pràctics perquè els espanyols que viatgen no experimentin contratemps a l’hora de pagar.

En aquest sentit, la companyia recomana provar noves formes de pagament ràpides i segures, incloent pagament a través del mòbil, treure el màxim partit a la targeta de crèdit i cridar amb anticipació a l’entitat financera per informar-li sobre quin és la destinació, entre altres consells. D’aquesta forma, viatjar a l’estranger o per dins del territori nacional serà una experiència positiva, de la que no recordarem no haver pogut pagar el cafè amb la targeta.

Imatge: Karl-Martin Skontorp

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “9 de cada 10 espanyols passaran les vacances dins del país”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio