Països, Turisme i menjar

Els plats típics d’Argentina

Descobreix àpats des del primer plat al postre
By , on 14 de abril de 2009
Gaudeix del deliciós asado argentí

Gaudeix del deliciós asado argentí

La cuina tradicional argentina uneix dos importants trets europeus: els secrets del menjar italià i espanyol, complementats amb herències gastronòmiques de diferents ètnies aborígens de procedència andina i amazònica.

Tu, que estàs preparant un futur viatge a Argentina, no pots marxar sense tastar els tradicionals sabors que inclouen el blat de moto, el paroto, la carn, la llet o la soja.

L’ofera culinària típica del país inclou el rostit, el dolç de llet, la milanesa a la napolitana, les pizzes de múltiples combinacions i la fainá, entre altres. La polenta, els sorrentinos, el puchero, el locro, les tortes fregides i l’arròs amb llet són altres de les opcions de la regió.

[ad]

Per a apreciar millor la riquesa d’aquests menjars, és necessari saber en què consisteixen, no? Doncs bé, a continuació et donarem un detall d’alguns d’aquests plats clau a la cuina argentina:

Originària de Gènova, Itàlia, la fainá, plat fet a base de farina i cigrons, aigua, oli d’oliva, sal i pebre, va arribar a l’Argentina a principis del segle XX, a través dels immigrants genovesos. A la ciutat de Buenos Aires hi ha diverses pizzeries tradicionals que l’inclouen en el seu menú: Güerrin, Burgio i El Fortín, entre d’altres.

Tens ganes de gaudir d’un típic asado argentí? Aleshores pots visitar La Caballeriza, un restaurant amb diverses sucursals que s’especialita en la parrilla a llenya. Una altra opció és arribar fins a Las Nazarenas o visitar Estilo Campo, al pintoresc barri de Puerto Madero.

En quant als postres, l’arròs amb llet és un dels més representatius de l’Argentina. Segons les preferències, pot menjar-se fred o calent, amb canyella o crosta de llimona. La Querencia és un dels retarurants dedicats al menjar criollo on, a més d’aquest postre, es poden assaborir altres plats com el locro o els pastissets.

I fins aquí algunes recomanacions gastronòmiques per a paladars curiosos i exigents. La resta ho deixem a la vostra elecció, sempre és un plaer descobrir per un mateix les delícies del menjar del país del tango.

Foto: juanpol a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els plats típics d’Argentina”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio