Països

Exteriors desaconsella viatjar a Tailàndia i Bangkok

Algunes zones del país s’ha decretat l’estat d’emergència
By , on 18 de març de 2014

El Ministeri d’Assumptes Exteriors i Cooperació d’Espanya ha endurit les seves recomanacions alhora de viatjar a Tailàndia i a Bangkok, la capital, degut als disturbis i manifestacions contra el Govern del país asiàtic que s’estan desenvolupant amb extrema violència i ja han causat diversos morts. Degut a aquest clima de conflicte i violència, el Ministeri d’Exterior desaconsella visitar determinades parts del país.

Els viatgers que vulguin visitar Tailàndia ho han de fer “amb extrema precaució i abstenint-se a fer turisme en determinades zones”, com les províncies meridionals de Yala, Pattani i Narathiwat. Tot i la severa advertència del Ministeri d’Assumptes Exteriors de visitar determinades regions del país, tampoc cataloga la capital com a totalment segura per als turistes. En relació a Bangkok, Exteriors recomana evitar zones com Lumpini, Chaeng Wattana i Ratchadamnoen i els seus voltants.

El Ministeri que encapçala José Manuel García-Margallo, assenyala que Bangkok, al igual que la resta de punts del país, continua essent l’escenari de protestes polítiques, enfrontaments i incidents amb armes de foc i explosius, que han resultat en morts i ferits. Alhora, Exteriors recorda que en la capital i les províncies limítrofes (Nonthaburi, Pathum Thani y Samut Prakan) està en vigor l’estat d’emergència, i la situació es “volàtil i impredictible” .

Els grups opositors al Govern de Tailàndia van desmantellar recentment alguns dels campaments que mantenien en el centre de Bangkok i ara es concentren a les zones de Lumpini, Chaeng Wattana i Ratchadamnoen. Per això, encara que és possible l’accés als turistes a aquestes zones, des d’Exteriors recomana “evitar-les”. Tanmateix, el Ministeri adverteix que des d’aquests llocs s’organitzen marxes que recorren el centre de la ciutat i que es convoquen amb antelació, per la qual cosa és important informar-se sobre el recorregut per allunyar-se de les marxes.

També en altres punts del país, especialment a les províncies del nord, s’han registrat mobilitzacions polítiques, per la qual cosa és aconsellable estar puntualment informat sobre la seva evolució per evitar-les però no hi ha una recomanació explícita del Ministeri de no viatjar a aquestes regions. En canvi, les províncies meridionals de Yala, Pattani, i Narathiwat, Exteriors les qualifica com a zones de risc que “han de ser evitades”. Tot i que en cas de viatjar a aquesta zona, recomana “no sortir-se de les rutes turístiques i evitar els llocs concorreguts”.

Per això, des del Govern d’Espanya es desaconsella als turistes que escullin Tailàndia o Bangkok com a destinacions on viatjar. Tanmateix, les persones que hagin de viatjar o que es trobin al país asiàtic o la seva capital tenen a la seva disposició un llistat de recomanacions alhora de moure’s per Tailàndia amb seguretat, els consells es poden consultar al portal del Ministeri d’Exteriors i estan actualitzades amb data del passat 3 de Març.

Imatge: Evoflash

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Exteriors desaconsella viatjar a Tailàndia i Bangkok”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio