relats de viatges

El viatge de Rudy

Aprofitant que s'acosta Sant Jordi, ens endinsem en la vida de l'exjugador del Joventut mitjançant la literatura
By , on 21 de abril de 2010

Portada del llibre que ens endinsa en la vida del jugador

Queden només dos dies perquè els carrers de les localitats catalanes s’omplin de parades de llibres i roses, deixant una flaire tan característica en l’ambient que ens permetria reconèixer aquesta festa només ensumant-la. Efectivament, es tracta de Sant Jordi, una de les celebracions més emblemàtiques del nostre país que, a més, se celebra arreu de l’Estat com a Dia Internacional del Llibre. És per això que, com ja hem fet un parell de cops durant els darrers dies, avui us tornem a aconsellar un llibre per tal que entre tots ens endisem en una altra mena de turisme: el literari. Però no aquell que té a veure amb rutes per indrets mítics reflectits en grans obres, sino aquell que té a veure amb el viatge que ens permet la nostra pròpia imaginació. Avui, de fet, una ruta per la vida d’algú, per les seves vivències i per les seves aventures.

La nostra proposta és ideal per als amants de la lectura, però també per a tots aquells que potser no són són molt aficionats als llibres però si que ho són a l’esport. Ens dirigim, doncs, a tots ells i els hi diem un nom: Rudy Fernández. No calen més paraules, tothom l’ha reconegut. Però, pels que no, ampliarem la informació. Aquest mallorquí, encara avui tan jovenet que només suma 25 anys, va passar en molt poc temps de ser un debutant a ser el jugador estrella del DKV Joventut de Badalona. I d’allà a ser un dels pocs afortunats espanyols que arriba a l’NBA. A principis de mil·leni fitxava per l’equip badaloní i a dia d’avui ja és un dels més grans. Un procés d’allò més interessant.

Actualment rudy juga amb els Portland Trail Blazers

Així doncs, el que avui us proposem és El viatge de Rudy, un homenatge al nostre jugador del Portland. Ramón Aymerich y Ester Romeu són els autors d’aquest llibre que edita Cossetània. Durant la presentació, ara ja fa gairebé dos anys, Aymerich va declarar que “el Rudy ha fet feliç a molta gent. Hi ha aficionats que s’han enganxat al bàsquet gràcies a la seva figura. Ha fet bé les coses i això la gent ho nota”. Una admiració que l’exjugador més mític del Badalona va encaixar amb modèstia i agraïment: “Crec que aquest llibre és positiu per mi, perquè se sabran més coses sobre el Rudy Fernández. Estic agraït perquè podrien haver dedicat gran part del llibre al Joventut i me l’han dedicat a mi”, va declarar el jove.

Com podem comprovar, els autors i l’homenatjat n’estan ben satisfets. Sembla, doncs, una bona aposta per aquest Sant Jordi. Regalar-lo a un fanàtic del bàsquet o un simpatitzant del Joventut pot ser una proposta original que refugi els bestsellers i, sobretot, un viatge per la vida d’algú que ha creuat el planeta en busca del triomf a la lliga més prestigiosa del planeta. Si, no es la forma de viatjar que normalment us proposem. Però d’aquí dos dies els carrers s’ompliran de bellesa i cultura. És una bona ocasió per aprofitar-ho.

Pots comprar el llibre en versió digital aquí

Foto: Rudy Fernandez battling for rebound per benefit1970 a Flickr.com.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El viatge de Rudy”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio