Escapa't!, relats de viatges

Escapades en cotxe

Viatges a la mida per a qualsevol públic, el nostre cotxe ens farà de guia
By , on 10 de maig de 2010

Iniciem la nostra ruta a Cervera

Us puc assegurar que si tingués cotxe, tot i que primer em faria falta tenir carnet, però bé aquest es un cas a part… El que deia, si tingues un cotxe, cada cap de setmana aprofitaria per fer turisme cassolà. Res d’agències de viatges, la millor planificació és aquella que un mateix pot fer tenint en compte els calers que tenim a la butxaca per anar omplint el dipòsit.

Així que avui, imaginant-me que tinc carnet i un cotxe us planificaré el que per a mi seria una escapada ideal. D’hora, cap a les 9 del matí (així ens estalviem el trànsit) agafaria el meu cotxe (com que avui tiraré d’imaginació, el cotxe serà un New Beattle vermell, que per imaginar no sigui) i amb la guia Repsol a la mà, triaria un dels molts indrets de Catalunya per a visitar.

Suposem que surto de Cervera, al vell mig de la nostra Catalunya, i l’atzar i un bon dia que fa goig em condueix a fer una ruta pels castells de la Segarra. Doncs bé, planificant una mica el dia la primera parada seria el Castell de Florejacs. Un castell que es troba en un molt bon estat de conservació i al que podeu accedir-hi i visitar-lo per dins, ja que és un autèntic museu. Hi podreu veure les quadres, el celler, el calabós i una col·lecció d’armes entre d’altes moltes coses.

Un cop feta la visita, que pot durar un parell d’hores amb el meu New Beattle vermell m’en aniria cap a Les Pallargues, i no és perquè sí, sinó perquè també hi tenen un castell que antigament s’anomenava “d’Espallargues” ja que feia referència als pallers. És un castell documentat des de l’any 1061 i les seves parets guarden, segurament, molts secrets de família noble.

I bé, aquest és un exemple d’escapada en cotxe fet a la meva mida, però podeu triar molts altres destins. Per poder, podeu viatjar per tot Catalunya en cotxe i cada setmana triar una comarca diferent. Escapar-se a la platja i prendre el sol (amb protecció), anar a la muntanya i fer algunes activitats a l’aire lliure. Tot el que us pugueu imaginar és possible, només calen ganes i una mica de planificació prèvia. Fer aquests “mini viatges” ens pot permetre conèixer nous indrets i gaudir -pels que tinguin una mica més de recursos econòmics- de la cuina típica de cada comarca i poble. Així que si aquest cap de setmana us animeu, estaré esperant les vostres propostes i impressions.

Foto: Cervera per Guillem d’Occam a Wikimedia Commons

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Escapades en cotxe”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio