relats de viatges

Quadern de viatges per nens d’Educatius Mininheira

La millor forma de que els nens apuntin les seves sensacions i emocions durant el viatge
By , on 26 de novembre de 2011

El punt de vista d’un nen és sempre molt diferent al d’un adult i tot i que els dos vegin les mateixes coses ho explicaran de formes molt diferents, com si de dos fets totalment diferenciats es tractés. Potser l’adult farà un resum d’allò que ha vist, d’una forma més objectiva; en canvi, el nen relatarà una anècdota o detall que li hagi cridat la atenció i que potser ha passat totalment desapercebuda per l’adult. Per això, si ens agrada portar un quadern de viatge quan visitem nous territoris, com la Moleskine, i viatgem amb nens, és molt recomanable que ells també portin el seu quadern de viatges; així, al final de l’aventura entre tots haureu aconseguit un quadern de bitàcola molt interessant.

El quadern de viatges està diponible en català!

Educatius Mininheira proposa un quadern de viatges per nens a partir de quatre anys que els incentivi a escriure allò que veuen i que els hi passa. Aquest quadern consta d’unes 30 pàgines i té la mida de mig foli; es pots descarregar del portal web de Mininheira i només costa 4’50 euros. Uns diners ben invertits ja que un cop descarregat es pot imprimir tants cops com es vulgui, depenent dels viatges que es faci i els fills que es tingui. Els elements que inclou aquest quadern de viatges tan especial són:

•Mapes: Un mapa mundi mut i un altre polític, un mapa polític d’Europa i un d’Espanya, Portugal i Estats Units.
•Fulla de classificació de vehicles: Per anar apuntant durant el trajecte i alhora practicar una mica de matemàtiques.
•El temps avui: Una secció en el que el nen podrà anar apuntant els canvis meteorològics que es vagin produint durant el viatge i com afecten aquests als plans.

•Calendari: Per no oblidar el que s’ha de fer cada dia i recordar el que ja s’ha fet.
•Sentiments / Pensaments: Un diari més personal en el que el nen podrà apuntar quin són els seus estats d’ànim i pensaments.
•Diari de Vacances: Abans d’anar a dormir és molt recomanable recopilar tot el que s’ha fet durant el dia i, practicar una mica de cal•ligrafia!
•Itineraris: Per no oblidar els llocs on s’ha estat.
•Imprès de llistes: A completar abans de començar el viatge, per apuntar tot el que ens volem emportar i que no se’ns oblidi res a casa.
•Passatemps de dibuixos: Per les esperes i els itineraris en cotxe, perquè l’avorriment no aparegui en tot el viatge.
•Dibuixos per retallar i enganxar: Una bona forma de decorar el nostre quadern de viatges.

Com veiem no es tracta només d’un bloc de notes on el nen pot escriure el que vulgui sino d’un quadern que motivarà a la criatura a apuntar les coses més importants del viatge. Un dels avantatges d’aquest projecte és que podem trobar el quadern en diferents idiomes, entre el que es troba evidentment el català.

Per poder adquirir aquest meravellós instrument has d’entrat al web de Mininheira i quan hagis fet el pagament del material rebràs un correu electrònic amb un enllaç, a partir del qual podràs descarregar-te el quadern de viatges i imprimir-lo a casa. I gaudeix del viatge!

Imatge | Educatius Mininheira

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Quadern de viatges per nens d’Educatius Mininheira”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio