Turisme i art

Barcelona Visual Sound obre les seves portes un any més

Del 7 al 17 de febrer tens una cita amb produccions de tot tipus
By , on 22 de gener de 2012

Ja queda menys! Ja no queda res! Estem a unes poques setmanes de poder gaudir del Barcelona Visual Sound, el festival anual que es celebra cada hivern i que combina concursos en diferents àrees de creació artística amb activitats gratuïtes i divulgatives relacionades, evidentment, amb les àrees de les que es composa el festival.

Logotip del festival

L’hivern de cada any, i ja en portem nou, es porta a terme durant 10 dies el Barcelona Festival Sound, les dades solen ser sempre les mateixes, només amb petites variacions i aquest any s’ha decidit que el festival comenci un fantàstic dimarts 7 de febrer i acabi un divendres 17. Així, del 7 al 17 de febrer no et facis derogar, tens una cita amb els artistes!

Les seccions de les que està format el festival són animació, banda sonora original (BSO), disseny web, documental de contingut social, documental de muntanya-aventura-natura, ficció, tràilers falsos, videoclip, videocreació, vídeo publicitari i 2 minuts al dia. Precisament en aquesta última secció encara es pot participar (fins el 3 de febrer) doncs l’objectiu es crear un curtmetratge en un màxim de 24 hores i una duració de 2 minuts (des de la primera seqüència fins als crèdits). Per això, primer us heu de preinscriure al web del festival i esperar a rebre les pautes per fer el vídeo. Així, el divendres 10 de febrer rebreu un correu amb les directrius que hauran de seguir el curtmetratge i el dissabte 11 ja s’haurà d’haver registrat l’obra. Divertit,no? L’any passat, per exemple, les directrius van ser: el logotipo de VisualSound, una maleta i ‘córrer’.

Pel que fa als premis que rebran els guanyadors de cada categoria n’hi haurà de diferents tipus. Hi haurà un premi del jurat de 600 euros i un premi del públic assistent de 200 euros per cada categoria; a més, dos premis especials: un a la millor producció audiovisual que faci promoció de la ciutat de Barcelona i un altre per la millor producció audiovisual feta per un jove d’entre 12 i 18 anys.

En relació a les activitats gratuïtes i complementaries al festival, en trobem de tot tipus, des de ‘Crea i edita la banda sonora d’un curt’, en el que no és necessari coneixement previ, fins la mostra per part d’Adobe Iberica de les novetats de la Suite CS 5.5, passant per la construcció de personatges d’animació de plastilina.

No t’ho pots perdre! Has anat a alguna de les anteriors edicions?

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Barcelona Visual Sound obre les seves portes un any més”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio