Turisme rural

Sierra Nevada, gaudeix de la muntanya a l’estiu amb el Bike Park

La serra posta pels esports de bicicleta
By , on 2 de juliol de 2014

L’estació d’esquí i muntanya de Sierra Nevada obrirà el dia 28 la temporada d’estiu més llarga de la seva història, amb previsió de tancament a 7 de setembre; una opció perfecte per als amants de la muntanya. L’aposta d’aquest estiu per atraure el turisme a Sierra Nevada és el Bike Park, que dobla el nombre de circuits disponibles; els esdeveniments esportius i culturals de tot tipus, i una programació estival que consolidada la tendència dels últims anys.

Les principals novetats de Sierra Nevada per als mesos estivals han estat presentades aquest passat dijous per la consellera delegada de Cetursa Sierra Nevada, María José López; amb el suport dels tècnics del Sierra Nevada Bike Park i els responsables dels esdeveniments esportius vinculats al bike park i les bicicletes tot terreny i de carretera. Una cerimònia on s’ha mostrat la clara aposta del turisme d’aventura en bicicleta per part dels responsables de la serrelada.

El major atractiu d’aquest estiu serà el Sierra Nevada Bike Park, que el passat estiu va obrir la primera temporada com a tal, experimenta aquest estiu una important transformació amb la incorporació de nous circuits de descens dins de l’oferta de BTT que ofereix l’estació de muntanya en els mesos de més calor. Tres remuntis (un telecabina, un telecadira i una catifa mecànica) donen accés a set recorreguts de descens per a tots els nivells (iniciació, intermedi i avançat) pels vessants del Borreguiles, la vall del Riu Monachil i la Lloma de Dílar.

Amb accés des de la Catifa Borreguiles –que funcionarà aquest estiu per primera vegada en la història–, Sierra Nevada crearà un minibike park en el pla de Borreguiles perquè nens o principiants comencin a familiaritzar-se amb les bicicletes de descens. Tanmateix, en aquesta zona també s’ha habilitat un espai amb obstacles propis d’un bike park, però adaptat per a nens i adults que comencen a practicar aquest esport, pel que hi hauran petits salts i suaus peralts.

Fora de l’àrea de pistes es troba el vuitè circuit per a practicar la bicicleta de muntanya en la modalitat de ral•li o cross-country. Aquest espai se situa en Font Alta, en la massa forestal que s’estén en l’entrada de la urbanització de Pradollano. L’accés a aquest circuit, que no requereix remunti, és gratuït però només recomanant per aquelles persones amb experiència en els esports de muntanya amb bicicleta.

En total, Sierra Nevada disposarà aquest estiu de més de 30 quilòmetres i gairebé mil metres de desnivell sobre itineraris senyalitzats per practicar esports de muntanya amb bicicleta. Alguns d’aquests circuits i pistes coincideixen amb zones esquiables a Sierra Nevada, pel que les vies d’accés romandran obertes, proporcionant una nova forma de conèixer la muntanya a l’estiu.

Imatge: Camp of Champions

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Sierra Nevada, gaudeix de la muntanya a l’estiu amb el Bike Park”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio