Escapa't!, Turisme rural

Turisme rural a Cal Campaner

By , on 5 de gener de 2007

fachada1.jpg

Viatjar.cat els presenta una a una les seccions preparades per a que pugui escollir amb més criteri i decisió els seus futurs destins turístics. El turisme rural n’és la notra primera proposta.

Amb el pas de les setmanes els mostrarem allotjaments on poder gaudir d’un ambient tranquil, lluny de les masses, i amb moltes possibilitats de visites, rutes i activitats. Sense cap dubte, els recomanem que s’uneixin a les grans ventatjes que els ofereix aquesta altra manera de viatjar.


Per a començar, Viatjar.cat els recomana que aprofitin un pont una setmana de les seves vacances per a desplaçar-se a Cal Campaner, a la localitat de Sant Martí de Vinyoles (Ripollés, Girona), dins el terme municipal de Les Llosses. Una estada a Cal Campaner de qui escriu confirma que és possible desconnectar i relaxar-se abans de tornar a la ciutat i a la rutina del dia a dia. Cal Campaner compta amb dos allotjaments independents rehabilitats recentment i adosats al conjunt monumental de l’església de Sant Martí de Vinyoles. L’interior és totalment rústic, disposa de bany, calefacció, xemeneia, cuina, llenya i televisió. A l’exterior, un bonic jardí amb llar de foc precedeix unes meravelloses vistes obertes del Montseny, el Pirineu i Montserrat.

salon.jpgA la tranquil·litat del lloc, aïllat a uns 20 minuts d’altre poblacions, s’hi uneix l’amabilitat del seu propierari, en Quim, disposat a informar-li en qualsevol moment de possibles visites, atendre’l per a qualsevol impediment i obsequiar-li per sorpresa amb productes de la zona com llet de vaca o ous. Tant a l’hivern, on la calefacció funciona a la perfecció, com a l’estiu, amb una temperatura agradable, Cal Campaner és un lloc més que convenient.

dormitorio1.jpg

Les opcions de visites en els voltants de la casa són múltiples. Si vol dirigirse cap a l’interior, pot visitar la preciosa localitat de Vic i realitzar una ruta histórica o, si coincideix amb les dates, gaudir de l’extraordinari mercat medieval de Vic. Si prefereix dirigir-se cap a la muntanya, paratges com la Vall de Núria estan a una distància relativament propera per a passar-hi un dia sencer. Els propis voltants de la casa també són adequats per a realitzar excursions.

bano.jpg

Cada allotjament és per a cinc persones i el preu és molt assequible per a tot tipus de visitants. Si desitjen més informació poden trucar al propietari, Quim, al 609 794 478, al 938 230 501 o bé enviar un correu electrònic a calcampaner@elripolles.es. Per a conéixer més dades sobre la zona els recomanem que visitin elripolles.com, on també podran accedir a informació de Cal Campaner.

Si, en efectuar la reserva, diuen que han conegut la casa a través de Viatjar.cat, tindran un 15% de descompte sobre el preu total de l’estada. En familia, amb la seva parella o amb amics, vagin i els assegurem que res els decepcionarà.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Turisme rural a Cal Campaner”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio